Ümit Karan: "Galatasaray'da bir kişi haricinde hepsi fiyasko, beni sinirlendirmeyin"

Galatasaray'ın Sparta Prag karşısında aldığı 4-1'lik mağlubiyet sonrasında sert eleştiriler de yapılıyor.

Ümit Karan: "Galatasaray'da bir kişi haricinde hepsi fiyasko, beni sinirlendirmeyin"

SkySpor Youtube kanalında Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"BİR KİŞİ HARİCİNDE HEPSİ FİYASKO"

"Sen rakibini analiz etmedin kardeşim! Berkan Kutlu'ya 90 dakika sol bek nasıl dayanabildin? Oyuna giren oyuncular neden reaksiyon göstermiyorlar? Giren çıkanı aratıyor. Sahada iki kişiyle oynadın. Barış Alper Yılmaz ve Davinson Sanchez. Biraz da Abdülkerim Bardakcı. Icardi sıfır! Bir kişi haricinde transferlerin hepsi fiyasko!"

"SENİ OYNATMAYAN BİR HAKEM VARDI"

"O kel var ya kel. Böyle bir şey yok! Kaan Ayhan'a kırmızı kart verdin, VAR'dan geliyor. Ondan önce 5 pozisyonda biz yedik o faulleri. Hakemin büyük etkisi oldu maça. Fenerbahçe maçında hakem faciası vardı, meşhur Ivan Bebek. Eleştirdik, maçı kötü yönettiğini söyledik. Aynısını ben Anthony Taylor için de söyleyebilirim. Galatasaray kötü oynamış olabilir ama seni oynatmayan bir hakem var."

"ŞİMDİ KENETLENİLMESİ LAZIM"

"Galatasaray'ın asıl şimdi kenetlenmesi lazım. Yarın Berkan yine Ali Sami Yen'de sol bek çıkarsa, seyircinin tepkisi nasıl olacak?"

"HERKES HATA YAPTI"

"Galatasaray, futbol anlamında hiçbir şey yapmadı. Beni sinirlendirmeyin, konuşturmayın bu kadar sert. Ne oynadınız abi! Avrupa'da bu kadar hata yapabilir misin ya? Herkes hata yaptı. Hoca, futbolcu, yönetim... Galatasaray taraftarı lig istemiyor, Avrupa istiyor. Biz zaten ligin şampiyonuyuz, bizim ligle işimiz yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2024, 12:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Veysel Turgut
Veysel Turgut - 2 ay Önce

İcardi yüzünde 7 maçtır GS 10 kişi olarak oynuyor. Bu futbolcunun bir dokunulmazlığı mı var. Teknik heyet nasıl sabrediyor. Dolayısıyla diğer futbolcular daha çok koşup yoruluyorlar. İcardi biraz dinlenmeli