Ümit Karan: "Galatasaray'dan zaten gitmek istiyor, bırak oynatma"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih karşısında bir kez daha şanssız bir mağlubiyet aldı.

Ümit Karan: "Galatasaray'dan zaten gitmek istiyor, bırak oynatma"

Skyspor Youtube kanalında Ümit Karan, Bayern Münih - Galatasaray maçıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"TUCHEL'İ HANGİ MAÇTA BÖYLE GÖRDÜNÜZ?"

"Allianz Arena'da Bayern Münih'in teknik direktörü Tuchel, kendi oyuncuların 'Yavaş, sakin' diyor. Tuchel'in hangi maçta böyle yaptığını gördünüz? Galatasaray öyle bastırdı."

"NELSSON, ZATEN GİTMEK İSTİYOR

"Hangi maçta Tuchel'in bu hareketi yaptığını gördünüz? Öyle bastırmış ikinci yarı Galatasaray ama iki tane önemli oyuncu değişikliği... Birincisi Abdülkerim Bardakcı ile Davinson Sanchez'i bozuyorsun. Nelsson zaten gitmek istiyor, bırak oynatma. Abdülkerim'i sahanın en iyisi Coman'a karşı sol beke alıyorsun."

"KAAN AYHAN ÇIKMAMALIYDI"

"Kaan Ayhan, sahadaki en iyi 3 oyuncudan biriydi. Bence muazzam oynadı. Oyundan çıkmamalıydı. Darbeli oyuncuyu çıkarıp darbesiz oyuncu sokuyorsun."

"ORANIN TEK OYUNCUSU MERTENS"

"Kerem Aktürkoğlu geçen sene kenarda oynarken Icardi ile muazzam bir ikili olmadılar mı? Şimdi Kerem'i ortaya alıştırmaya çalışıyorsun ama bir yere kadar, çocuk zorlanıyor. Mertens maalesef bu sene fazla düşüş yaşıyor. Bana göre ne Tete, ne Ziyech... Oranın tek oyuncusu Mertens."

"'ICARDI'NİN SAKATLIĞI BİR YERDE HİSSETTİRECEK' DEDİM"

"Antrenmanlarda oyuncuların son durumunu Okan Hoca görüyor. 'Icardi'de bu sakatlık bir yerde kendisini hissettirecek' dedim. Son 3 haftada gol vuruşları değişti. Sanki oradan Icardi'yi almışız, "Bacardi'yi" getirmişiz."

"DAVIES'İ NASIL ATAMZSIN?"

Harry Kane'in attığı golde ofsayt çizgisini görmedim. Davies'i ikinci sarıdan nasıl atmazsın? Umut vadeden bir atağı bitirdi. Sarı karttı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2023, 20:16
YORUM EKLE