Ümit Karan: "Sen Galatasaray'a geldin ama zaten böyle gitmiştin"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Tur Ön Eleme rövanş maçında Zalgiris Vilnius'u 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Ümit Karan: "Sen Galatasaray'a geldin ama zaten böyle gitmiştin"

Skyspor Youtube kanalında Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ŞAMPİYONLAR LİGİ KALİTESİNDE OYNAMADILAR"

"Sahadaki 22 oyuncu da Şampiyonlar Ligi kalitesinde oynamadı. Mertens, Boey ve Muslera öne çıkan oyunculardı. Sayacak başka bir oyuncu bulamıyorum. Tromso faciası yaşayabilirdik, Allah korudu."

"TRANSFERLERİN ACİL DÖNÜŞ YAPMASI LAZIM"

"Bal yapamayan arılar çok Galatasaray’da. Bu kadro lige şu anda böyle başlarsa çok umut vermiyor. Transferlerin acil dönüş yapması lazım. Sakat oyuncuların acilen dönmesi lazım."

"YUNUS VE HALİL'İN İŞLERİ ÇOK ZOR"

"Halil Dervişoğlu kardeşim sen geldin eyvallah da, gittiğinde de böyle gitmiştin. Yunus Akgün, Halil'in bence bu kadroda işleri çok zor. Bu kadro dediğimizde de başa sarıyorum, niye? Bu kadro ne zaman bir araya gelecek? Onun hesabını yapamıyoruz. Okan Hoca da bunun hesabını yapamıyordur."

"AYRILMAK İSTEYEN OYUNCULAR VAR"

"Şu an Galatasaray'dan ayrılmak isteyen oyuncular var. Nelsson için kulübe iyi teklifler gelmiş. Mutsuz oyuncuyla başarılı olamazsın."

"KEREM DEMİRBAY, İYİ BİR TRANSFER"

"Kerem Demirbay bana göre iyi bir transfer. Bir Kere Bundesliga’da oynayan, Bundesliga 2’de bu kadar maç yapan oyuncunun her zaman Süper Lig’de çok rahat oynayabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum."

"ICARDI GEÇEN SENE GİBİ OYNARSA..."

"Icardi'ye kaç para teklif etmişler? 32 milyon Euro değil mi? Buradan ne kadar alıyor, 10 milyon Euro mu? Bunun sponsor anlaşmaları olmayacak mı? Icardi geçen sene oynadığı gibi oynarsa, Galatasaray bunu 20-25 milyon Euro'ya çıkartacaktır." ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2023, 21:35
YORUM EKLE