Ümit Karan: "Türk olsaydı çoktan gönderilmişti, Galatasaray 2 sene şampiyon olmasa..."

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve teknik direktör Ümit Karan, açıklamalarda bulundu.

Ümit Karan: "Türk olsaydı çoktan gönderilmişti, Galatasaray 2 sene şampiyon olmasa..."

Galatasaray efsanelerinden olan milli futbolcu ve teknik direktör Ümit Karan, Galatasaray ve Fenerbahçe hakkında konuştu.

“JESUS TÜRK OLSAYDI ÇOKTAN GÖNDERİLMİŞTİ"

"Jorge Jesus'un sezon başından beri el üstünde tutulduğunu ifade eden Ümit Karan, Portekizli hocayı çok başarılı bulmadığını ifade ederek, "Türk hoca olsaydı çoktan gönderilmişti. Özellikle derbilerde 3'lü sistem deniyor, kaybetmeyi seviyor demek ki. Hem derbilerde risk almaya gerek yok, kazanıp taraftarı mutlu etmek gerek. Türkiye'de 3'lü sistem üzerinde durmaya gerek yok. Artık şunun bilinmesi lazım; Türkiye'deki takımlar 3'lü sistemi oynayamıyor. Her seferinde denemenin bir anlamı yok." diyerek Jorge Jesus'un oyun sistemini eleştirdi."

"YÜZDE 99 GALATASARAY ŞAMPİYON"

"Bir dönem formasını giydiği Galatasaray'ın yüzde 99 şampiyon olacağını belirten Karan, "Tabii futbolda yüzde 1 önemli bir orandır ama Galatasaray bu saatten sonra yarışı bırakmaz" dedi.

Sneijderli, Drogbalı Galatasaray kadrosu mu daha iyiydi yoksa Icardi ve  Mertensli Galatasaray mı sorusuna, "Ümit Karanlı Necati Ateşli takım daha iyiydi" cevabını gülerek veren futbol adamı sözlerine şöyle devam etti:

“GALATASARAY FİNALLERİ SEVER”

"Galatasaray'ın şu anki kadro yapısı iyi, kaliteli futbolcular var ancak Drogba ile Sneijder klasman topçular. Icardi bir yıldız evet ama Drogba, Sneijder dünya yıldızı."

"Zaten Galatasaray'ın kadro yapılanması her zaman iyidir, çok yanlış seçimler yaptığını söyleyemeyiz. Tabii zaman zaman kötü transferler oluyor. Galatasaray, 2 sene şampiyon olmasa 3'üncü sene şampiyonluğun en büyük adayı oluyor. Galatasaray'ın genetik yapısı iyidir, turnuva takımıdır, finalleri sever."

5 Şubat tarihinde Kastamonuspor ile yollarını ayıran teknik direktör Ümit Karan, gelen hocalık tekliflerini sezon başında değerlendirmeye alacağını belirtti.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2023, 02:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fanatik GSli
Fanatik GSli - 1 yıl Önce

Seviyorum kaptan seni dobra adamsın