Ümit Özat: "Ben bu adamı Galatasaray'da yedek bile oturtmam ama Bayern Münih maçında bile oynadı"

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğuna doğru ilerliyor.

Ümit Özat: "Ben bu adamı Galatasaray'da yedek bile oturtmam ama Bayern Münih maçında bile oynadı"

BTV Youtube kanalında Ümit Özat, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK DAHA BAŞARILI AMA GEREKSİZ ISRARLARA GİRDİ"

"Sonda söyleyeceğim şeyi başta söyleyeyim. Okan Buruk, İsmail Kartal'dan daha başarılı bir hoca. Elindeki kadroyu daha iyi kullanıyor ama bazı hataları var, gereksiz ısrarlara girdi, bunu da söylemek gerekiyor."

"BEN BU ADAMI GALATASARAY YEDEK BİLE OTURTMAM"

"Mesela Şampiyonlar Ligi maçlarında gereksiz bir Kazımcan Karataş ısrarı vardı. Yanlış anlamasın ben bu adamı Galatasaray'da yedek bile oturtmam. Sen gittin Bayern Münih maçında hızlı diye oynattın. Sergio Oliveira'dan ise çabuk vazgeçti. Bana göre geçen sezonun şampiyonlukta kilit rol oynayan futbolcularından birisiydi."

"BİZİ İSTER DİNLER, İSTER DİNLEMEZ"

"Bir ara Mertens'ten tam randıman alamadı. Kerem Aktürkoğlu'nu 10 numarada denedi. Çocuk hiçbir şey yapamadı. Sonradan kanada geçti de biraz eski Kerem'i görür olduk. Mauro Icardi ise sakat sakat oynadı. Sakatlığı nüksetti. Okan Buruk gibi genç hocalar ve yerli hocaları kazanmamız gerekiyor, doğrularını da yanlışlarını da söylemek ona zarar vermez. Tam tersi yol göstermiş olabiliriz. Bizi ister dinler, ister dinlemez. Kendisi bilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2024, 20:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmettopal
Ahmettopal - 4 hafta Önce

Ümit hoca doğru söylüyor ama kazimcani oynatmadigi donemlerde sözde spor yazarları oynatmiyor diye veryansın ediyorlardı kazimcani..