Ümit Özat: "Galatasaray niye almıyor? Çok iyi bir oyuncu, bin tane Halil Dervişoğlu eder"

Galatasaray'ın eski oyuncusu Erencan Yardımcı'yı transfer edeceği uzun süreden beri konuşuluyor.

Ümit Özat: "Galatasaray niye almıyor? Çok iyi bir oyuncu, bin tane Halil Dervişoğlu eder"

Galatasaray'ın altyapısından yetiştikten sonra Alanyaspor, Eyüpspor ve son olarak da Pendikspor'da oynayan Erencan Yardımcı'nın performansı dikkat çekiyor.

BONSERVİSİ EYÜPSPOR'DA

Bonservisi Eyüpspor'da olan 21 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon kiralık olarak formasını giydiği Pendikspor'da 16 maçta 6 gol sevinci yaşadı.

BÜYÜK KULÜPLERLE ANILIYOR

Golcü oyuncunun adı büyükm kulüplerle anılmaya devam ederken transfer yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Futbol yorumcusu Ümit Özat, Erencan Yardımcı ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, NİYE GERİ ALMIYOR?"

"Erencan Yardımcı, çok iyi bir oyuncu. 4 büyük takımda da oynayabilecek seviyede, daha iyi olacak. Ona inanıyorum. Galatasaray, niye geri almıyor, o da ayrı bir konu. Çünkü başkanlar ile aralarında bağ var. Çok iyi bir oyuncu. Bu çocuk, bin tane Halil Dervişoğlu, bin tane Umut Nayir, bin tane de Serdar Dursun eder." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com 

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2024, 02:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gs
Gs - 4 ay Önce

Ben de anlamadım neden alınmadığını fizik hız çok iyi çocukta icardidende bir şeyler öğrenirse on numara golcü olur

M,Ali beyhan
M,Ali beyhan - 4 ay Önce

Kimse anlamıyor bunları gencleri gönderip yaşlıları alıyorlar sonrada milyon verip geri aliyorlar

Turhan eriş
Turhan eriş - 4 ay Önce

Okan buruk yanlış transfere devam ediyor. Çöp adam berkanı geri aldı yaa beş para etmeyen berkandan ne bekliyor. Aksat sehirciyi kudurtmak. Evet geleceğin santraforu Erencan ama anlamıyor,göremiyor bu çocuğu eyüpe kendisi sattı. İddia ediyorum okanı kovacaklar oda biliyor ve gs ın içini boşaltıyor. Zaha,zhech,angelino,tete,halil,n dombela yı aldı hepsi leş ve çöplük. Okanda f.terim yolunda kylübü perişan edecek.

Hakan
Hakan - 4 ay Önce

Her sey bir tarafa Okan GS in Hochsitz falan degil sol bekte Keremcan midir nedir denen futbolcu müsvettesini oynatti Şampiyonlar Ligine Veda etti baz maçlara bakiyorsun kadrodaki oyuncularla yedek kulübesinde oturanlara tam tersi oynamasi gerekenler kulübede, dökülenler sahada, maci okumasi sifir oyoncu degiştirme şekli yanliş, takim aksiyor herkes görüyor Okan göremiyor is işten gectikten sonra bir bakiyorsun kulübede ne kadar yedek var hepsini siraya diziyor bu Nelson Sanchesle birlikte oynayamazmiydi hala bende soru işareti veya birinden birini orta Sahara destek icin defansin önünde oynatamazmiydi, bir sol bek sorununu cözemedi koskoca sezonda ne kadar darbe yedigimiz Mac varsa hep burdan yedik o Keremcan midir nedir ücüncü ligde bile oynayamaz yetenek özellik sifir

Ahmettopal
Ahmettopal - 4 ay Önce

Ümit ôzat bir fenerbahceli ama Galatasaray hakkındaki yorumlarını en iyi Galatasaraylı spor yorumcusundan daha iyi yapıyor bundan eminim .yine aynı Ümit ozat Fenerbahçe hakkındaki yorumları o kadar net ki gerçekçi yalakalık yapmadan . Bu sene Galatasaray kendi işini kendisi zorlaştırıyor .gol atamiyoruz .rakipler alışmış 70 dakikadan sonra baskı kuruyor ve gol buluyor .oynadığımız bütün maçlara bakın. Oyunumuzda bir akıcılık yok suraat yok biz atağa çıkana kadar rakipler savunmasına yerleşiyor. Okan hoca bu sene bunu ayarliyamasi geçen seneki ritmimizi bozdu

Abidin Yaman
Abidin Yaman - 4 ay Önce

Niye alalım ki.. menajerler para kazanamaz bu çocuğun transferinden, hem bu çocuk gelip GS'a yardımcı olur .. Bence yerine yeni bir DOMBİLİ bulup alalım.. hem oyuncu hem de menajerler kasamızı tertemiz tamtakır eder..

Etem ilker yilmaz
Etem ilker yilmaz - 4 ay Önce

Gs birakip italya ya kac andan ne beklenir takım da sürat hırs zaman memfumunu sildi gulle gulle buruk