Levent Tüzemen: "Icardi ile ilgili net bir bilgiyi söyleyeceğim, 14 Ocak'ta bitiyormuş"

Galatasaray'da gözler Mauro Icardi'nin sahalara yeniden döneceği tarihe çevrildi.

Levent Tüzemen: "Icardi ile ilgili net bir bilgiyi söyleyeceğim, 14 Ocak'ta bitiyormuş"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Mauro Icardi ile ilgili önemli bilgiler aktardı.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"NET BİR BİLGİ"

"Icardi ile ilgili net bir bilgiyi söyleyeceğim. Okan hoca, Süper Kupa'da bile Icardi'yi yedek soyunduracakmış. Çünkü plastik cerrahiler, Icardi'nin 3 hafta top kafa vurmaması gerektiğini söylemiş. Bu süre de 14 Ocak'ta bitiyormuş."

"TATİL YAPTIĞI YOK"

"Herkes tatil yapmaya gittiğini söylüyor ama tatil yaptığı yok. Bu gidişten yönetimi, teknik heyete ve sağlık heyetinin haberi var. Türkiye'deki ünlü bir giyim firmasının reklam çekimi için gidiyor."

"YANINDA FİZYOTERAPİSTİ VAR"

"Elinde antrenman programı var. Fitnessını yapıyor ve üstelik yanında da fizyoterapisti var. Her şeyini kontrol ediyorlar. O kadar çok çalıştığını söylüyorlar ki 'Her şeye hakimiz. Sosyal medeyada yaratılan kirlilikten rahatsızız' dediler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2024, 01:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selahaddin
Selahaddin - 4 ay Önce

Bakambu'nun Afrika kupasına gideceğini bilerek transfer etmek bir yapılanma hatasıdır.İcardi de sakatlanan takım santrofor Suzan kaldı.Rezerv santrofor (!) Halil de hayal kırıklığı.GS çoğu maçta bir golü iki yapmakta zorlanıyor.Atamayana ısrar etmek doğru değil.Basma kalıp Mertebesi oyundan çıkarma yanlışı var.O zaman da takım organize olamıyor.