Mauro Icardi'nin kaç maçta daha oynayamayacağı belli oldu!

Galatasaray'da Davinson Sanchez ve Mauro Icardi konusunda bilinmeyenler ortaya çıkıyor.

Mauro Icardi'nin kaç maçta daha oynayamayacağı belli oldu!

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında Galatasray'ın gündemini değerlendirdi.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"BOEY'İN GİDİŞİ SANKİ SEZON SONUNA KALABİLİR"

"Sacha Boey'in ara transfer döneminde gitmesi durumunda şaşırılmaması gerektiğini iki aydır söylüyorum. Resmi bir teklif yok ama ilgi var. Arsenal, Manchester United'dan ilgi var. Premeir Lig ekiplerinin daha istekli olduğunu söyleyebilirim ama sanki bu iş sezon sonuna kalabilir."

"SANCHEZ OYNAYABİLİR AMA NELSSON İYİ OYNUYOR"

"Davinson Sanchez, aslında oynayabilir. Yüzde 100 hazır olması bekleniyordu ama kadroda yer almamasının asıl sebebi Nelsson. Okan Buruk, forma adaletine inanan ve ön planda tutan bir teknik adam. Nasıl sezon başında Nelsson'u yedek kulübesine çektiyse şimdi de Sanchez'i kenarda bekletiyor. Nelsson da son derece iyi oynuyor ve kulübeye gönderilmeye hak etmiyor."

"ICARDI, TRABZONSPOR MAÇINDA DA OYNAYAMAZ"

"Icardi, Trabzonspor-Galatasaray maçının olduğu hafta İstanbul'a gelecek. Yani bayağı izin verilmiş. Meksika, Arjantin geziyor. Icardi, bu özgürlükle Galatasaray'da başarılı oldu. Bu onu rahat kıldı ama bu da çok fazla rahatlık gibi geldi. Galatasaray'ın efsanesi olma yolunda ama en kritik deplasmandayken Icardi'nin Meksika sahillerinde tatil yapması da yadırganır, eleştirilir. Trabzonspor maçında da oynayamaz. Kafadan iki maç daha yok. Tatilde nasıl tedavi oluyor? Bence Icardi, İstanbul'da olmalı." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2024, 01:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gurki
Gurki - 4 ay Önce

Satın gitsin