Onur Özkan: "Buna dünyada 'Hayır' diyecek çok fazla oyuncu yok, Galatasaray'dan gitmek ister"

Galatasaray'da Sacha Boey ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Onur Özkan: "Buna dünyada 'Hayır' diyecek çok fazla oyuncu yok, Galatasaray'dan gitmek ister"

Galatasaray'ın son iki sezona damga vuran isimlerinden biri olan Sacha Boey'e dev kulüplerin transfer gündeminde yer alıyor.

Futbol Plus Youtube kanalında Onur Özkan, Sacha Boey ile ilgili bilgiler aktardı.

Özkan'ın açıklamaları şu şekilde:

"PSG, ISRARCI OLACAK

"Sacha Boey için Galatasaray'a henüz bir resmi teklif yok. PSG'nin çok net bir şekilde ısrarcı olacağını düşünüyorum ama burada rakamlar önemli. Satılamayacak oyuncu yoktur. Değerini bulan her oyuncu satılabilir. 25 milyon Euro civarıdna bir teklif gelirse Galatasaray, 'Hayır' diyemez, dememeli."

"TEKLİF GELİRSE BOEY, AYRILMAK İSTEYECEKTİR"

"PSG'nin ciddi bir ilgisi var ama henzü teklife dönüşmedi. Teklif gelirse ki Sacha Boey, net bir şekilde ayrılmak isteyecektir. Bu çok doğal. PSG, sizi istiyorsa gidersiniz. Buna dünyada 'Hayır' diyecek çok fazla oyuncu yok. Önemli olan rakam. Sacha Boey'in değerini yansıtan bir rakam olursa değerlendirilmeli."

"10 GÜN İÇİNDE CİDDİ GELİŞMELER BEKLİYORUM"

"Ben bu yaşıma kadar sağ bekini kaybedip de şampiyonluk kaybeden bir takım görmedim. Sacha Boey, Galatasaray için çok önemlidir ama orası doldurulur. Önümüzdeki 10 gün içerisinde ciddi gelişmeler bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2024, 12:29
YORUM EKLE