Ümit Özat, Icardi sözlerini değiştirdi, 'Bir tane Galatasaraylı demedi' dedi ama unuttu!

Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında Nef Stadyumu'nda Kayserispor'u 6-0 mağlup etti.

Ümit Özat, Icardi sözlerini değiştirdi, 'Bir tane Galatasaraylı demedi' dedi ama unuttu!

Futbol yorumcusu Ümit Özat, Mauro Icardi'nin ligde 20 gol atması halinde saçını sarı kırmızıya boyatacağını dile getirmişti.

Kayserispor maçında hat-trick yapan Arjantinli yıldız, ligde 12 gole ulaşırken Ümit Özat, Youtube kanalında kendisine yöneltilen soruya cevap verdi.

Ümit Özat'ın iddiayı yeni bir boyuta taşıması ise Galatasaraylı taraftarlar tarafından gülünç karşılandı.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"HER MAÇI 1 GOL ÜZERİNDEN SAYARAK SÖYLEDİM"

"Benim Icardi ile ilgili iddiam devam ediyor ama iddiam şöyle devam ediyor. Icardi, hat-trick yaptı. Icardi 20 gol atar ama ben 36 lig maçında her maçı 1'er gol üzerinden sayarak 20 gol dedim. 'Bir maçta attığı 3-4 golü bu 20 gol içinde saymam' dedim. Gidip Ümraniyespor ve Giresunspor'a 4 gol at, al sana 20 gol. Böyle bir şey yok."

"BİR TANE GALATASARALI ÇIKIP DEMEDİ"

"Icardi, daha 7 goldeyken ben şunu da söyledim. 'Benim iddiam bir şartla geçerli. 20 milyon Glaatsaraylıdan bir tanesi de çıkıp 'Atamazsa ben de laciverte boyatacağım' demedi. İki hafta gola tmayınca konuşan yok, gol atınca hemen yazıyorlar. Icardi'yi Kayserispor'u yenmek için mi aldınız?" ifadelerini kullandı.

ENGİN BAYTAR KABUL ETMİŞTİ

Galatasaraylı taraftarlar ise Engin Baytar ile yayın yaparken sarı kırmızılı eski futbolcunun kendisiyle iddiaya girdiğini hatırlattı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2023, 11:29
YORUM EKLE