Vincenzo Montella: "İki maçtır mükemmel performans gösterdi, şanssızlık yaşadı"

A Milli Takımımız, Letonya'yı 4-0 yenerek Euro 2024'e gitmeyi garantiledi. Teknik direktör Vincenzo Montella, maçın ardından Galatasaraylı oyuncu Abdülkerim Bardakcı'ya dikkat çekti.

Vincenzo Montella: "İki maçtır mükemmel performans gösterdi, şanssızlık yaşadı"

Euro 2024 Elemeleri D Grubu 7. maçında A Milli Takımımız, Letonya ile Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda karşılaştı.

Millilerimiz, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu ve Cenk Tosun'un(2) golleriyle karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. D Grubu'nda 16 puana ulaşan Milli Takımımız, Euro 2024'e gitmeyi garantilerken Galler maçından 1 puan alması halinde ise grup liderliğini garantileyecek.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"ŞU ANDA DÜNYANIN EN MUTLU İNSANI OLABİLİRİM"

"Türkiye Milli Takımı'nın hocası olduğum için gurur duyuyorum. Galibiyeti daha öncesinde de alabilirdik, ikinci yarı açıldık. Burada birliktelik yaratmaya çalıştık. Şu anda dünyanın en mutlu insanı olabilirim. Düzeltmemiz gereken bir şey var, 1-0'dan sonra biraz fazlasıyla geri çekildik. Beraber çalıştıkça bunları geliştireceğiz. Almanya'ya gitmek de beni aşırı gururlandırıyor. Şimdi birincilik için mücadelemizi verebiliriz."

"BİRLİKTELİK YAKALADIK"

"Hoca olarak iletişim konusunda geliştiğimi hissediyorum. Daha iyi bir noktaya geldim. Bir birliktelik yakaladık ve sonucu futbolcular aldı. Hepimiz hak ettik. Önümüzdeki günlerde Avrupa Şampiyonası'na hazırlanacağız. EURO 2024'te en iyisini yapmak istiyoruz. Coşkulu, mutlu olacağız."

"ABDÜLKERİM, İKİ MAÇTIR MÜKEMMEL"

"Abdülkerim Bardakcı iki maçtır mükemmel performans gösterdi. Geçmişinde de bu seviyede çok iyi maçlar çıkardığını biliyorum. Golü eksikti, şanssızlık yaşadı." ifadelerini kullandı.

ÜST DİREĞİ NİŞANLADI

Abdülkerim Bardakcı'nın korner atışında kafa şutu üst direktem geri dönmüştü.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2023, 20:17
YORUM EKLE