Volkan Demirel: "Ben Galatasaray'da oynasaydım eğer..."

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera ile ilgili konuştu.

Volkan Demirel: "Ben Galatasaray'da oynasaydım eğer..."

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, TRT Spor'da yayınlanan programın konuğu oldu.

Volkan Demirel, Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera ve genel gündemle ilgili konuştu.

Demirel'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DA OYNASAYDIM, TARAFTARLARI ÇOK SEVERDİ""

"Ben Beşiktaş'ta oynasaydım, Beşiktaş taraftarı beni çok severdi. Galatasaray'da oynasaydım eğer Galatasaray taraftarı çok severdi. Çünkü ben o formanın değerini bilerek mücadele ediyordum. Fenerbahçe'nin değerleri küçüklüğümden beri kazınmış bir şekilde. Atkımla, beremle, davul çalarak, okulu kırarak maçlara gitmişim. O bende artık bir aile gibi olmuş, ben orayı sahiplenmişim."

"MUSLERA İLE UÇAK YOLCULUĞUNDA DENK GELMİŞTİM VE..."

"Muslera'yı çok seviyorum. Onunla bir keresinde uçak yolculuğunda denk gelmiştik ve o günden beri aramızda iletişim başladı."

"KEŞKE ESKİ VOLKAN OLARAK BİLİNMEYE DEVAM ETSEYDİM"

"Deprem biraz bizi farklı bir yere taşıdı. Ama keşke olmasaydı da ben eski Volkan olarak bilinmeye devam etseydim. O işin bir tarafı ama söylediğim gibi şu anda Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı, Trabzonsporlu veya herhangi bir takımı tutan ya da futbolla alakası olmayan insan, sokakta karşılaşınca anlatırken bile etkileniyorum. İnsanlar çok büyük değer ve saygı gösteriyor. Değer gösteriyor. Ben de bu değeri karşılığında aslında hiçbir şey yapmadım. Her insanın yapacağı duruşu yapmaya çalıştım. İnsani vicdani olan insanların yapabileceği bir şey yaptım. Çok ekstra bir şey de yapmadım. Bu değeri alacak bir durumda da olmadım. Ama sağ olsunlar beni bir yere koydular, teşekkür ediyorum, başka da bir şey diyemiyorum. Her gittiğim yerde çok güzel duygular yaşıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2023, 13:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmut Ata Sayin
Mahmut Ata Sayin - 6 ay Önce

Ben Kaleciyken Volkan Demireli hiç sevmemiştim.Hatayin hocasi olarak ve depremde yaptiklarini gorünce sevmeye ve saygi duymaya başladım helal olsun.

Samet
Samet - 6 ay Önce

Yıllardır üzüldüğüm bir şeydi Volkan Demirel'e karşı yapılan bu saygısızlık. Ama takdiri ilahi böyle emretmiş, hak ettiği saygıyı böyle görmek varmış.

Ömer Suat Menali
Ömer Suat Menali - 6 ay Önce

Milli maçta eldivenlerinizi çıkarıp atmanız, Galatasaray'la oynadiginniz bir maçta topu poponla stop etmeniz sizi geriletti... Ama Hatay depremi öyle bir Volkan Demirel çıkardı ki bütün ülke sana saygı duydu...

Fırat Fırat
Fırat Fırat - 6 ay Önce

Küçükken de sevmezdim seni şimdide sevmiyorum her nedense çok itici bir tipin var

İhsan erguven
İhsan erguven - 6 ay Önce

Soma maden kazasi ? Ordaki yardimlar. Bahsetmemis bile. Galatasarliyim Volkani hep sevdim.

Muhammeddolan
Muhammeddolan - 6 ay Önce

Ben volkanı coooooook seviyorum