Ümit Özat: "Takımın düzenini bozuyor, Galatasaray'da kendisini herkesten en iyi gören bir futbolcu"

Galatasaray'da ayrılık ihtimali yüksek olan oyuncuların başında Victor Nelsson geliyor.

Ümit Özat: "Takımın düzenini bozuyor, Galatasaray'da kendisini herkesten en iyi gören bir futbolcu"

Galatasaray'da Victor Nelsson ile ilgili tartışmalar yaşanmaya devam ediyor.

Sarı kırmızılıların yeni transferi Davinson Sanchez'in müthiş performansı sonrasında yedek kulübesine çekilen Victor Nelsson, her geçen gün sorun haline gelmeye başladı.

Daha önce oynayamaması durumunda ayrılmak istediği yönünde Galatasaray yönetimi ve teknik ekibine mesaj ileten 25 yaşındaki Danimarkalı oyuncu, süre aldığı dakikalarda da performansı yetersiz kaldı.

VICTOR NELSSON GÜNDEMİ

Futbol yorumcusu Ümit Özat, Victor Nelsson ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"NELSSON, TAKIMIN DÜZENİNİ BOZUYOR"

"Galatasaray'da temel bir sorun var. Onun da Nelsson olduğunu düşünüyorum. Oynamadığı zamanki tavırları, medyaay açıklamaları, hocayı medyanın önüne atması, oyuna girdikten sonraki lakayıtlığı, ikinci golde yapmış olduğu hata, ilk golde de takım olarak yanlış pozisyon alınması... Nelsson, takımın düzenini bozuyor. Vücut dili doğru değil. Kendisini herkesten en iyi gören bir futbolcu."

"NELSSON'DAN ÇOK DAHA İYİSİ SANCHEZ GELDİ"

"Nelsson'dan çok daha iyisi geldi. Davinson Sanchez gibi bir oyuncu geldi. Bunu kabul etmekte güçlük çekiyor. Tavırlarının çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Belki o da Sanchez'in daha iyi olduğunu biliyor ama bu kez de Abdülkerim Bardakcı'dan daha iyi oluğunu düşünüyordur. Ancak Okan Buruk da sol ayaklı stoperle oynamak istiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2023, 00:10
YORUM EKLE