Wilfried Zaha, Manchester United'a meydan okudu! "Onların canını yakabilecek..."

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Manchester United deplasmanına konuk olacak.

Wilfried Zaha, Manchester United'a meydan okudu! "Onların canını yakabilecek..."

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wilfried Zaha, Manchester United maçın öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Zaha'nın açıklamaları şu şekilde:

"ONLARIN CANINI YAKABİLECEK OYUNCULARIMIZ VAR"

"Söylenecek çok şey yok. Manchester United, daha önce oynadığım bir kulüp. 10 yıl sonra bugün 30 yaşındayım, oyun olarak olgunlaştım. Çok deneyimli bir takımımız var. Yarınki maç için hazırız. Onların canını yakabilecek oyuncularımız var."

"KARİYERİMİN BÖYLE BİTEMESİNE İZİN VERMEDİM"

"Manchester United'da oynadığım dönemden rahatsızlık hissetmiyorum. Ya bitecektim ya da kendimi yaratacaktım. Kariyerimin böyle bitmesine izin vermedim."

"Crystal Palace ile daha önce burada oynamıştın, bu sende farklı bir duygu yarattı mı?" sorusu için ise Zaha şöyle konuştu:
 
"HER MAÇA İŞ GİBİ BAKTIM"

"Hayır. Herhangi bir şey hissetmedim. Sadece normal bir lig maçıydı. O zaman oynadığımda tabii ki bir geçmişim vardı burayla ilgili ama Palace'daki sadece bir lig maçıydı. Her maça bir iş gibi baktım."

"SİZ DAHA ÖNCE GALATASARAY MAÇLARINI İZLEDİNİZ Mİ?"

"Takım arkadaşlarıma açıkçası Old Trafford hakkında bilgi vermedim. Siz daha önce Galatasaray maçlarını izlediniz mi bilmiyorum ama duyabileceğiniz en yüksek gürültü oradadır. Ben arkadaşlarımla United hakkında değil, bizim ne yapacağımız üzerine konuşuyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2023, 14:44
YORUM EKLE