Altay Bayındır'dan Galatasaray cevabı! Transferde yeşil ışık yaktı!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında deplasmanda Manchester United ile karşılaşacak.

Altay Bayındır'dan Galatasaray cevabı! Transferde yeşil ışık yaktı!

Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan kaleci Altay Bayındır, Galatasaray ile oynayacakları dev karşılaşma öncesinde beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Bayındır'ın açıklamaları şu şekilde:

"BENDEN BİLGİ ALDILAR"

"Teknik heyetimiz, Galatasaray'la ilgili benden bilgi aldı. Fikir alışverişinde bulunuyoruz ama onların ayrıca analizleri var. Bireysel anlamda bazı şeyler sordular. Ben de vermem gereken cevapları verdim."

TRANSFER SÖZLERİ

Altay Bayındır, "Galatasaray'da oynar mısın?" sorusu için ise şöyle konuştu.

"PROFESYONEL OYUNCULARIZ"

"Ben profesyonel futbolcuyum. Her şeye profesyonel yaklaşırım. Fenerbahçe'nin yeri bende ayrı ama bizler profesyonel oyuncularız. O anki süreç, zaman. Hayatımıza da profesyonel bakmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2023, 13:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aysegul Okan
Aysegul Okan - 8 ay Önce

Sen bize isik filan yakma. Madem profesyonelsin kapagi da Ingiltere'ye atmissin otur oturdugun yerde. Galatasaray elini sallasa elli tane kaleci bulur. Biz Fener'lileri transfer etmiyoruz.

Hüseyin Han
Hüseyin Han - 8 ay Önce

Altay Bayındır Türkiye 'de 4.5. kaleci.
Uğurcan varken Galatasaray 'ın Fener 'li bir kaleciye teklif etmesi aptallık olur.

Sefer
Sefer - 8 ay Önce

Altay gerçek anlamda tam profesyonel gibi cevap vermiş. Bana göre iyi bir kaleci. Böyle düşündüğü için fb taraftarı kıza bilir. Ancak GS taraftarının tepki göstermesi çok abes. Bir gün GS formasını giyer ise bir taraftar olarak buna sevinirim.