"Ya 5 milyon Euro'ya verin ya da bedavaya alırız"

Bir süredir Moussa Dembele transferi konusunda girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılılar, golcü oyuncunun menajeriyle anlaşmasına rağmen Lyon cephesinden Moussa Dembele'nin bonservis bedeliyle ilgili olumsuz dönüş oldu. Galatasaray cephesi gerekirse sezon sonu alırız sözlerini kullandı.

"Ya 5 milyon Euro'ya verin ya da bedavaya alırız"

Ara transfer dönemi yaklaştıkça, Galatasaray'da hareketlilik de artıyor.

Bir süredir Moussa Dembele transferi konusunda girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılılar, golcü oyuncunun menajeriyle İstanbul'da mutabakat sağlamış ve sonrasında bonservisini alabilmek üzere kulübüyle temasa geçmişti.

MOUSSA DEMBELE İLE ANLAŞILMIŞTI

Galatasaray'ın ana planı, 26 yaşındaki santrforu maksimum 5 milyon Euro bonservis bedeliyle ocak ayında kadrosuna katıp, Seferovic ve Gomis'le yolları ayırmak ve bir de yerli forvet takviyesi yapmaktı. Ancak Lyon cephesinin anlaşmaya uzak tavrı, Galatasaray'ın yol haritasını değiştirdi.

REST: 'O ZAMAN BEDAVAYA TRANSFER EDERİZ'

Sarı-Kırmızılılar, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fransız santrforla yapılan mutabakatı koz olarak kullanıp, "O zaman transferi sezon sonunda bedavaya tamamlarız" restini çekti.

Galatasaray Yönetimi'nin, ocak ayından itibaren oyuncuyla resmi olarak anlaşıp, temmuzda bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlama şansı bulunuyor. Galatasaray'ın resti sonrası, Lyon tarafının nasıl bir geri dönüş yapacağı merak konusu.

HATTI ŞİMDİDEN KURUYORLAR

Galatasaray dışında da talipleri olan Dembele'yi, Lyon'un ocakta bırakmaması halinde, temmuz için yeniden anlaşma sağlanacak. Ligin ikinci bölümü için de planlarda ufak bir güncelleme yapılacak.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2022, 18:16
YORUM EKLE