Yakup Çınar: "42 milyon Euro ödenmişti, Galatasaray'a 5 milyon Euro'ya geliyor"

Bu sezon özellikle sol bek konusunda sıkıntılar yaşayan Galatasaray bu problemi önemli bir yıldız transfer ederek sonlandırmak istiyor.

Yakup Çınar: "42 milyon Euro ödenmişti, Galatasaray'a 5 milyon Euro'ya geliyor"

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın İngiliz kaynaklardan edindiği bilgiye göre; Galatasaray geçen sezonu Hoffenheim'da kiralık olarak geçiren Leipzig'in 26 yaşındaki İspanyol sol beki Angelino ile ilgileniyor. Bu sezon Bundesliga'da 33 maçta forma giyen ve 9 asiste imza atan Angelino için Sarı-Kırmızılı takımın Alman kulübü ile yakın zamanda görüşmelere başlaması bekleniyor.

KİRALIK SATIN ALMA OPSİYONLU

Galatasaray Angelino transferini kiralık satın alma opsiyonuyla gerçekleştirmek istiyor. Sarı-Kırmızılı takımın transfer komitesi bu transfer için en az 5 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumd.

42 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENDİ!

2013 yılında Deportivo alt yapısından Manchester City'ye 4.5 milyon Euro'ya transfer olan Angelino New York City, Girona, Mallarco, Nac Breda, takımlarında kiralık olarak forma giydi. İspanyol futbolcu 2018 yılında PSV Eindhoven'a 5.5 milyon Euro'ya transfer oldu.

2018-2019 sezonunda PSV Eindhoven'da 43 maça çıkan Angelino 1 gol 12 asistlik performansından sonra 12 milyon Euro'ya Manchester City'e geri döndü. City'de yarım sezon forma giyen Angelino daha sonra Leipzig'e kiralandı. 1 sezon sonra Alman ekibi 18 milyon Euro'ya sol bek oyuncusunu bonservisiyle kadrosun kattı.

İYİ BİR SEZON GEÇİRDİ

İki sezon boyunca istikrarlı bir şekilde Leipzig forması giyen 26 yaşındaki İspanyol sol bek bu sezon kiralık olarak bir başka Bundesliga ekibi Hoffenheim'ın formasını giydi. Angelino toplamda 35 maçta 1 gol, 10 asistlik performans ortaya koydu.

Kaynak: Yakup Çınar / Fanatik

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2023, 13:35
YORUM EKLE