Yakup Çınar: "Babasıyla konuştum, 'Galatasaray'dan daha iyi bir kulüp seçemezdi, sahaya çıkmak için sabırsızlanıyor' dedi"

Galatasaray'da transferde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Yakup Çınar: "Babasıyla konuştum, 'Galatasaray'dan daha iyi bir kulüp seçemezdi, sahaya çıkmak için sabırsızlanıyor' dedi"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık Tv Youtube kanalında transfer gündemine dair bilgielr aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray istesin, Zakharyan transferini bu akşam bitirir. Galatasaray'ın resmi olarak bir girişimi söz konusu değil. Sadece 20-25 gün önce Cenk Ergün, oyuncunun durumunu sordu."

"Zakharyan'ın sözleşmesinde 15 milyon euroya serbest kalır maddesi var. Yazın, bu rakam 20 milyon, gelecek sezon sonu ise 25 milyon euro olacak."

"Galatasaray, ciddi olarak ilgilenirse Zakharyan transferini 12-13 milyon euro civarında bitirebilir. Şu an için masada net bir şey yok." 

"Zaniolo'nun babası ile konuştum. Babası, 'Galatasaray'dan daha iyi bir kulüp seçemezdi. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyor. Gelmeden önce Galatasaray taraftarının tezahüratlarını dinlemeye başlamıştı.' dedi"

"Sacha Boey, büyük ihtimalle sezon sonu Almanya'ya transfer olacak." 

"Bayern Münih, Dortmund ve Leipzig, Sacha Boey ile yakından ilgileniyor. Fransa'dan Lyon'da Sacha Boey ile ilgilenen kulüpler arasında."

"Sam Adekugbe ile Beşiktaş'ta ilgilendi fakat oyuncunun tercihi Galatasaray oldu. Adekugbe, Galatasaray'dan 250 bin euro kazanacak. Yerli statüsünde oynayacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Yeni Açık TV

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2023, 19:07
YORUM EKLE