Yakup Çınar: "‘Beşiktaş'a gidiyor’ diyorlar ama Galatasaray'ın oyuncusu olmak üzere"

Galatasaray'da transferde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Yakup Çınar: "‘Beşiktaş'a gidiyor’ diyorlar ama Galatasaray'ın oyuncusu olmak üzere"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık TV Youtube kanalında transfer gündemine dair önemli bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

-TRANSFER TEKLİFLERİ REDDEDİLDİ-

"Sacha Boey, kampa 1 hafta geç katıldığı için kadro dışı bırakıldı. Galatasaray, Sacha Boey'un bu performansını gördükten sonra oyuncu için gelen transfer tekliflerini reddetti."

-GALATASARAY'IN YENİ OYUNCUSU OLMAK ÜZERE-

"Kaan Ayhan, ‘Beşiktaş'a gidiyor’ şeklinde haberler var fakat böyle bir gelişme yok. Kaan, Galatasaray'ın yeni oyuncusu olmak üzere. İmzalar atılmasa bile anlaşma sağlandı. Galatasaray, Kaan Ayhan için 5 milyon Euro bonservis verecek. Oyuncu ise 1.8 milyon Euro maaş alacak. 3-4 yıllık sözleşme imzalanacak."

-NELSSON'A KOLAYLIK SAĞLANACAK-

"Devre arasında teklif gelmesi halinde Nelsson'a büyük ihtimalle kolaylık sağlanacak. Metehan Baltacı'yı 1. Lig'den 3-4 takım istiyor. Oyuncu kiralık olarak takımdan ayrılabilir."

-AYRILIK İHTİMALLERİ-

"Luyindama ile Hatayspor, Ömer Bayram ile Eyüpspor, Emre Kılınç ile Alanyaspor ve Ankaragücü, Taylan Antalyalı ile Ankaragücü ve Antalyaspor ilgileniyor. Oğulcan Çağlayan da takımdan ayrılabilir."

-YARIN 23:00'TE İSTANBUL'DA OLACAK-

"Icardi'nin yarın Türkiye'ye gelmesini bekliyorum. Şu anda aldığım bilgiye göre bugün KAP bildirimi gelmeyecek. Büyük ihtimalle yarın, Icardi KAP bildirimi yapılacak. Benim duyumlarıma göre Icardı yarın 23.00'te İstanbul'da olacak." 

Kaynak: Yeni Açık

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2022, 23:48
YORUM EKLE