Yakup Çınar: "Galatasaray hemen 2 yıllık sözleşme imzalayacak, kesin olarak istiyor"

Galatasaray, Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam ederken gözler Süper Kupa Finali'ne çevrildi.

Yakup Çınar: "Galatasaray hemen 2 yıllık sözleşme imzalayacak, kesin olarak istiyor"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ZIYECH, RESMEN SİHİR YAPIYOR"

“Galatasaray bu sezon sadece Hatayspor’a kaybetmişti. Şimdi Hatayspor’u da yendi. Dünkü maçın ilk 15-20 dakikasında, Galatasaray seyir zevki açısından mükemmel top oynadı. Hakim Ziyech döndü, adam resmen sihir yapıyor. Volkan Demirel’in Hatayspor’unu tebrik etmek gerekiyor. 25. dakikadan sonra beraberlik golünü bulabilirlerdi, burada da devreye Muslera girdi.”

"MUSLERA, İLK MAÇINA ÇIKMIŞ GİBİYDİ"

“Muslera’nın 500. maçı ama dün ilk maçına çıkmış gibiydi. Kendisini bu kadar zinde tutabilmesi profesyonelliğini net bir şekilde ortaya koyuyor.”

"OKAN BURUK, EN AZ 2 YIL DAHA DEVAM ETMEK İSTİYOR"

“Galatasaray’ın Antalya kampında Okan Buruk’a ‘Siz Galatasaray’da devam etmeyi düşünüyor musunuz? Bundan sonraki planlarınız ne?’ diye soruldu. Hoca, kesin olarak Galatasaray’da en az 2 sezon daha devam etmek istiyor. Dursun Özbek ve yönetimi de Okan Buruk’la yola devam edecek. Seçildikten hemen sonra 2 yıllık sözleşme imzalayacaklar.” 

"FİNALİN TARİHİ DEĞİŞMEZ"

Süper Kupa Finali'nin tarihi bence değişmez. Galatasaray oraya U19 takımıyla gitmez, en iyi kadrosuyla gider. Sahaya çıkar, Fenerbahçe gelirse oynar. Fenerbahçe U19 takımıyla gelirse de Galatasaray gözünün yaşına bakmaz.” ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 13:41
YORUM EKLE