Yakup Çınar: "Galatasaray'ın gündeminde olan iki tane oyuncuyu söyleyeyim, çok yakından takip ediyorlar"

Süper Lig'de şampiyonluğa doğru giden Galatasaray'da önemli gelişmeler yaşanıyor.

Yakup Çınar: "Galatasaray'ın gündeminde olan iki tane oyuncuyu söyleyeyim, çok yakından takip ediyorlar"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık TV Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"SERGE AURIER, HAZIR HALE GELDİKTEN SONRA BİR KEZ DAHA SAKATLANMIŞ"

"Serge Aurier, milli takımdan sakat dönmüştü ama tamamen hazır hale geldikten sonra, yani tam antrenmanlara başlayacakken bir kez daha sakatlandı. Dönüş süresi 20 gün daha uzadı. Bugün ya da yarın takımla birlikte çalışabilir." 

"OKAN BURUK, EN AZ 2 SEZON DAHA DEVAM ETMEK İSTİYOR"

"Okan Buruk'un yurt dışında çalışmaması için hiçbir neden yok. Ama Okan Hoca, Galatasaray kariyerine en az 2 sezon daha devam etmek istiyor. Avrupa hayali var ama teklifleri Galatasaray'daki hedeflerini gerçekleştirdikten sonra değerlendirecektir."

"NELSSON'UN YAKINDA TAKİP EDİYORLAR"

"İngiltere'den 2-3 kulüp, Victor Nelsson'u yakından takip ediyor. Bunlardan bir tanesi Tottenham. Galatasaray'ın Nelsson'u yüksek bir transfer bedeliyle satma ihtimali bulunuyor."

"JOHN ARIAS VE DARIO OSORIO GÜNDEMDE

"Galatasaray'ın gündeminde olan iki tane oyuncuyu söyleyeyim. Bir tanesi John Arias... Fluminense'de oynuyor. Kolombiyalı sağ kanat oyuncusu. 26 yaşında. Devre arası transfer döneminde Okan Buruk'un istediği oyunculardan bir tanesiydi. 10 milyon Euro'luk bonservis bedeli vardı ve trnasfer o dönem gerçekleşmedi. Yaz transfer döneminde tekrar gündeme gelecek."

"İkinci isim Dario Osorio. Şili'li 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Midtjylland'da oynuyor. Galatasaray Scout şefi Francis Cagigao, bu oyuncuyu çok yakından takip ediyor. Yine yaz transfer dönemidne Galatasaray'ın gündemine gelecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2024, 18:11
YORUM EKLE