Yakup Çınar: "Galatasaray'ın listesinde ilk sırada, 6 milyon Euro bonservis istiyorlar, oyuncunun maaşı 500 bin Euro"

Galatasaray'da transferde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Yakup Çınar: "Galatasaray'ın listesinde ilk sırada, 6 milyon Euro bonservis istiyorlar, oyuncunun maaşı 500 bin Euro"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemine dair bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"MAÇTAN SONRA KENDİSİNE SORDUM"

"Barış Alper Yılmaz, sağda başladı, solda bitirdi. Bitirirken, sol ayağıyla kariyerinin en güzel gollerinden bir tanesini attı. Ben dün maçtan sonra kendisine sordum, ‘Evet, ağabey, kariyerimin en güzel golü.’ dedi. Van Basten golü diyenler var, ben Ümit Karan’cıyım."

"DAHA BÜYÜK DESTEK VERMELERİ GEREKİYOR"

"ultrAslan dün 90 dakika takımı destekledi ama ‘Ben bilet alıyorum, istediğimi yaparım.’ diyen belli bir taraftar kesimi var. Onların tepkisi vardı bazı Galatasaraylı oyunculara, Kerem bunlardan bir tanesiydi. Şu şampiyonluk yılında daha büyük destek vermeleri gerekiyor."

"SON HAFTAYA KADAR GİDECEKMİŞ GİBİ"

"Son haftaya kadar gidecekmiş gibi görünüyor. İnanılmaz… Fikstüre bakıyorum; Fenerbahçe’nin daha zor, Galatasaray’ın daha kolay. Ama maçlara baktığın zaman hiç öyle değil. Fenerbahçe bu hafta Ankaragücü maçında zorlandı, Galatasaray Gaziantep maçında zorlandı."

"ERDEN TİMUR, KIYASIYA PAZARLIK YAPTI"

"Sacha Boey'den Galatasaray’ın kasasına 33-34 milyon Euro para girecek. İnanılmaz bir rakam. İlk teklif 17 milyon euro ve Galatasaray yönetimi içerisinde ‘Bu teklifi kabul edelim.’ diyenler var ama Erden Timur kıyasıya bir pazarlığa giriyor ve rakamı 35 milyon euro’ya kadar çıkarıyor."

"REAL BETİS, GALATASARAY'A 3 MİLYON EURO'LUK TEKLİF YAPACAK"

"Real Betis, Cédric Bakambu’yla ciddi anlamda ilgileniyor. Önce kiralama teklifi yaptılar, sonra 1 milyon Euro teklif ettiler. Galatasaray bu teklifleri kabul etmedi. Gün içinde 3 milyon euro civarında bir teklif daha gelecek Galatasaray’a."

"SAĞ BEK İÇİN ÖNCELİK ASSIGNON"

"Jonathan Clauss, Galatasaray’a menajerler tarafından öneriliyor. Satın alma opsiyonlu kiralık, 5 milyon euro’ya bırakmaya sıcak bakıyorlar. Galatasaray şu anda bu oyuncuyla ilgili çalışmalarını devam ettiriyor ama öncelik Assignon. Jonathan Clauss, ikinci sırada. Lorenz Assignon için kiralık teklifte bulunuldu ama kulübü Rennes bunu kabul etmedi. Görüşmeler çok sıcak devam ediyor. Kulübünün beklentisi 6 milyon Euro'luk bonservis ücreti. Oyuncunun maaş beklentisi ise Sacha Boey gibi 500 bin Euro." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2024, 10:28
YORUM EKLE