Ümit Davala: "Galatasaray'da oyundan çıkarken tribünlere döndü ama kendini tuttu"

Galatasaray, Süper Lig'de haftayı Gaziantep FK galibiyetiyle kapatırken zirve yarışını sürdürdü.

Ümit Davala: "Galatasaray'da oyundan çıkarken tribünlere döndü ama kendini tuttu"

Markaj Youtube kanalında Ümit Davala, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Davala'nın açıklamaları şu şekilde:

"TORREIRA, TAKIMIN EN İYİSİYDİ"

"Torreira, bence yine takımın en iyisiydi. Yine müthiş müdahaleleri vardı. Pozsiyonları kesti ve Galatasaray'ın tekrar atağa kalkmasını sağladı."

"HER ŞEYİNİ VEREN BİR GALATASARAY VARDI"

"Takımdaki oyuncular, 'Boey gitti, biz ne yapacağız?' düşüncesine kapılmaz. Herkes elinden geleni yapmaya devam eder. Bu maçta da bunu gördük. Her şeyini veren bir Galatasaray vardı."

"ZAHA'NIN YAPTIĞI İŞLER ÖNEMLİ"

"Zaha, oyuna girdikten sonra maç daha hareketlendi. Zaha, daha çok bireysele dönüyor ama yine de yaptığı işler ve getirdiği toplar Galatasaray için çok önemli."

"BOEY'İN YERİNE BİR ADAM OLMAK KOLAY DEĞİL"

"Sacha Boey'in yerine bir adam olmak kolay olmayacak. Rennes'teki Assignon konuşuluyordu. O da Boey'e benzer özelliklere sahip. Dışarıdan gelen oyuncular da Boey'i görünce iştahları kabarıyor. Galatasaray'a gelmeye daha çok istiyorlar."

"KEREM, TRİBÜNE DÖNDÜ AMA KENDİNİ TUTTU"

"Kerem Aktürkoğlu oyundan çıkarken tribünlere döndü ve 'Cevap vereyim mi, vermeyeyim mi? diye düşündü, sonra kendini tuttu. Şu anda psikolojisi iyi değil. O da kendisinden memnun değil. Saha içinde de belli ediyor. Biraz daha sakin olmalı. Sürekli kafasını eğmemeli. Sürekli final pası yapmaya çalışmamalı. Çünkü top hep Kerem'de. Kendi maçlarını bir izlemeli. Her maç bu kadar top kaybı yapması takımı da yoruyor. Taraftaların yaptığı da anlık, bir sonraki maç yine alkışlanacaktır ama Kerem, bazı şeyleri değiştirmeli." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2024, 02:34
YORUM EKLE