Yakup Çınar: "Galatasaray teklif yaptı, sezon sonunu beklemek istedi"

Galatasaray transfer dönemini kapatırken tüm odak noktası sezon sonu hedefler oldu.

Yakup Çınar: "Galatasaray teklif yaptı, sezon sonunu beklemek istedi"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık Youtube kanalında Galataaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Çınar'ın açıklamaları şu şekile:

"BİRÇOK KULÜP, DERRICK KÖHN'Ü İSTİYORDU"

"Derrick Köhn, Bundesliga 2’nin en iyi sol beki. İtalya’dan, Bundesliga’dan birçok kulüp yaz dönemi gelmeden bu devre arası transfer döneminde oyuncuyu kadrosuna katmak istiyordu. Transfer süreci devam ederken Erden Timur hastanedeydi. Ciddi bir soğuk algınlığı yaşıyor."

"SOL BEK PROBLEMİ BİTTİ"

"Galatasaray’ın sol bek problemi bitti. Köhn’le de bitmedi. Zaten Barış Alper Yılmaz inanılmaz bir performans ortaya koyuyordu. Bir de şapkadan tavşan çıktı. Berkan Kutlu, oynadığı son iki maçta neredeyse hatasız oynadı."

"KAMADA, SEZON SONUNU BEKLEME İSTEDİ"

"10 numaraya ihtiyaç vardı ama Mertens’in yükselen performansı, Okan Buruk'u tatmin etti. Daichi Kamada sezon sonunu beklemek istedi, Eriksen takımında kalmak istedi. O yüzden Okan Buruk, bu bölgeye %100 transfer lazım moduna girmedi." 

"KEREM'İN ORTAYA KOYDUĞU PERFORMANS İNANILMAZ"

"Birçok Galatasaray taraftarının idolü Kerem Aktürkoğlu. Onlardan bir tanesi de benim oğlum. Kerem, Galatasaray’ın içerisindeki o ‘haykırış’ aslında. 3. Lig’den geldi. Şu ortaya koyduğu performans inanılmaz."

"FUTBOLCULAR O ZEMİNDE OYNAMAK İSTEMİYOR"

"Galatasaraylı futbolcular, Trabzonspor maçını izlerken Ankaragücü maçı için ‘Bizim bu zeminde oynamamamız gerekiyor.’ diyorlar." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2024, 22:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
S.horuz
S.horuz - 3 ay Önce

Galatasarayın derdi sadece futbolcu transferi değil sezon başından beri oynadığı yanlış taktik 4.2.3.1 takım lar ezberledi ona göre oyun planı yapıyorlar Okan hoca artık bu taktikten vazgeçip orta sahayı kalabalık tutup ve hücumdada rakipsavunmanın içinde gömülü oynamaktan vaz geçsinki pozisyon bulmakta zorlanmasın