Yener İnce: "Abdülkerim Bardakcı ayrılmak istemedi, milli takım sağlık ekibi böyle karar verdi"

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı'nın A Milli Takım kadrosundan çıkarılmasının yankıları sürüyor.

Yener İnce: "Abdülkerim Bardakcı ayrılmak istemedi, milli takım sağlık ekibi böyle karar verdi"

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri ilk maçında 2-1'lik Ermenistan galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Stefan Kuntz, Abdülkerim Bardakcı'nın kadrodan çıkarılması ile ilgili soruya cevap verdi.

"Abdülkerim'in 2 haftalık tedavi süreci olduğu söylendi"

Kuntz, "Abdülkerim konusu rahat açıklığa kavuşacak. Biz perşembe günü en son Abdülkerim'i tedavi eden doktorlardan rapor aldık. Nöroloji bölümünde 2 haftalık tedavi süreci olduğu söylendi. Biz de bu doğrultuda karar vermiş olduk" dedi.

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Abdülkerim Bardakcı ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.

İnce'nin açıklamaları şu şekilde:

"BİZ DE BİR GÜN EKSTRA TAKİP ALTINDA TUTTUK"

"Abdülkerim Bardakcı bize geldiğinde baş ağrısı devam ediyordu. Hastanemizde 1 gecelik tedavi sonrası uzman arkadaşlarımız Abdülkerim Bardakcı'nın hayati bir durumunun olmadığını ve baş ağrısının tedavi edilmesi gerektiğine karar verdiler. Biz de bir gün ekstra takip altında tuttuk. Devamındaki gün ise idmana başladı, bugün de hocamızın kararıyla bizimle beraber."

"OYUNCUMUZ AYRILMAK İSTEMEDİ"

"Bir oyuncu Milli Takım kadrosuna alındığından itibaren, durum oradaki sağlık ekibinin inisiyatifindedir. Oyuncunun orada olup olmamasındaki karar o sağlık ekibi ve teknik ekiptedir. Biz o dakikaya kadar herhangi bir müdahalede bulunmadık. Oyuncumuz ayrılmak istemedi, sağlık ekibinin kararıyla ayrıldıktan sonra biz sürece müdahil olduk." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2023, 18:45
YORUM EKLE