Yılmaz Vural: "Çok mutluyum, Dursun Özbek'e teşekkür ediyorum"

Türk futbolunun duayen teknik adamlarından biri olan Yılmaz Vural, futbolun gündemine yönelik açıklamalar yaptı.

Yılmaz Vural: "Çok mutluyum, Dursun Özbek'e teşekkür ediyorum"

Emrah Karalinç'in sorularını yanıtlayan Yılmaz Vural, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk ile ilgili yorumlarda bulundu.

Vural'ın açıklamaları şu şekilde:

-BAŞARISI YOKTU-

"Galatasaray'ın bir teknik direktöre ihtiyacı vardı. Yabancı hoca gönderildi ve bir Türk hoca tercih edildi. Türk antrenörlüğü adına mutluyum. Torrent'in kupa şampiyonluğu yoktu. İspanya'da da öyle bir başarısı yoktu. Guardiola'nın yardımcılığını yaptı diye Galatasaray'a layık görülmüştü."

"OKAN BURUK'A TARAFTARIN SABRI EN ÜST NOKTADA OLUR"

"Okan Buruk adına da Türk futbolu adına da mutluyum. Bir de Galatasaray camiasının en önemli başarılarında yer alması, geçmişi çok önemli. Türkiye'de sadece yetenek ve başarıya bakılmıyor. Bir de işin duygusal boyutu var. Galatasaray seyircisini de kazanmak lazım. Taraftarların Okan Buruk'a sabrı en üst noktada olacaktır."

-KENDİSİNE ÇOK GÜVENİYORUM-

"Bütün bunları bir araya getirirsek Okan Buruk'un negatif tarafı yok. Kendisine çok güveniyorum. Kardeşime başarı diliyorum. Dursun Özbek'e teşekkür ediyorum. Neden? Çünkü yerli bir teknik adama güvenerek cesaret örneği gösterdi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sporx

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2022, 10:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
bülentarda
bülentarda - 2 yıl Önce

yılmaz hoca bende sana teşekkür ediyorum bizim değerlerimizi koruduğun için

Celalettin TOPÇU
Celalettin TOPÇU - 2 yıl Önce

Bu yıl galatasaray in şampiyon olamıyacağı anlamına gelir cumhuriyet 'in yüz üncü yılına başka güçlü adaylar var yılmaz hoca saygılar

Erkan ertan
Erkan ertan - 2 yıl Önce

Zaferler unutulmaz Okanlı ama Gs Den gizli Intere imza da unutulmaz..hey gidi günler