Zeki Uzundurukan: "Galatasaray ciddi anlamda düşünüyor, Trabzonspor istememiş, büyük bomba patlayabilir"

Galatasaray'da Ocak ayı transfer dönemi çalışmaları devam ederken sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Zeki Uzundurukan: "Galatasaray ciddi anlamda düşünüyor, Trabzonspor istememiş, büyük bomba patlayabilir"

Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Transfer Plus Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Uzundurukan'ın açıklamaları şu şekilde:

-SEFEROVİC'İ GÖNDERMEYİ DÜŞÜNÜYORLAR

"Galatasaray, Ocak ayı transfer döneminde Seferovic'i göndermeyi düşünüyor. Gomis'i büyük ihtimalle tutacaklar. Kritik goller atıyor. Diğer taraftan Icardi'nin ne olacağını bilmiyoruz. Devamlılığını kimse bilmiyor."

-ABOUBAKAR İÇİN 10 MİLYON EURO'DAN KAPIYI AÇTILAR-

"Aboubakar ile ilgilendiler. 10 milyon Euro'dan kapıyı açtılar. O yüzden zor. Cornelius, Trabzonspor'da Kopenhag'a gitti ve orada çok başarısız. Ligde golü yok. Çok az süre alıyor ve mutsuz. Hatta Trabzonspor için yine nabız yoklanmış ama istememişler."

-CORNELIUS, CİDDİ ANLAMDA DÜŞÜNÜLÜYOR-

"Okan hocanın seveceği bir santrfor tipi. Okan hoca da şartların araştırılmasını söylemiş. Kopenhag hocası, Cornelius'tan vazgeçmiş ve tekrar Türkiye'ye dönmek istiyor.2027 yılında sözleşmesi bitiyor. Kiralık ya da bonservisiy transfer etmeyi düşünüyorlar. Galatasaray, ciddi anlamda düşünüyor. Trabzonspor ile ilgili sözleşmesinde herhangi madde yok. Galatasaray, büyük bir bombayı patlatabilir. Ocak ayında da sezon sonunda da olabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2023, 17:27
YORUM EKLE