Zeki Uzundurukan: "Galatasaray'da forma giymek için yanıp tutuşuyor, Erden Timur 'Ben görüşeceğim' dedi"

Galatasaray, Avrupa'da ses getirecek transfer hamlesine hazırlanıyor.

Zeki Uzundurukan: "Galatasaray'da forma giymek için yanıp tutuşuyor, Erden Timur 'Ben görüşeceğim' dedi"

Transfer Plus Youtube kanalında Zeki Uzundurukan, İlkyan Gündoğan transferi konusunda önemli bilgiler aktardı.

Uzundurukan'ın açıklamaları şu şekilde:

-GALATASARAY'DA FORMA GİYMEK İÇİN YANIP TUTUŞUYOR-

"Hep şunu söyleyen oyuncuydu. 'Bir gün Galatasaray formasını giyeceğim ve futbol hayatıma Galatasaray'da noktayı koyacağım' diyen dünya yıldızı İlkay Gündoğan... Manchester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 32  yaşına geldi. Galatasaray'da forma giymek için yanıp tutuşuyor, Galatasaray maçlarına geliyor, Galatasaray'ın zaferlerini sosyal medya hesabından kutluyor."

-ERDEN TİMUR'UN HAYALLERİNDE SINIR YOK-

"Erden Timur, enteresan bir profil. Hayallerinde sınır olmadığını söylüyor. Şöyle bir konuşma oluyor. Başkan Dursun Özbek, Okan  Buruk ve Erden Timur yemek yiyorlar ve aralarında bir konuşma oluyor."

-ERDEN TİMUR "İLKAY GÜNDOĞAN İÇİN GÖRÜŞECEĞİM" DİYOR-

"Erden Timur, 'İlkay Gündoğan Galatasaraylı ve bir gün Galatasaray forması giymek istiyor. Ben düşünüyorum ve görüşeceğim' diyor. Okan Buruk, 'Abi gelmez, Adam Manchester City'de' diyor. Dursun Özbek de 'Yapma Erden, paramız yetmez' diyor. Erden Timur da 'Biz elimizden geleni yapalım, sonrasına bakarız. Icardi ile görüşeceğimi söylediğimde bana gülmüştünüz. Şimdi nerede oynuyor? Galatasaray'da kalmak da istiyor.' diyor."

-GALATASARAY TRANSFER EDEBİLİR-

"Manchester City, yeni sözleşme teklif etmezse Galatasaray'ın iyi bir teklifiyle İlkay'ı önümüzdeki yıl Galatasaray formasıyla izleyebiliriz. Böyle bir hayali varken Galatasaray transfer edebilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2023, 12:10
YORUM EKLE