Levent Tüzemen: "Galatasaray'da çok önemli birisi sezon başında almak istedi, 1.8 milyon Euro'ydu, 'Bize uymaz' dediler"

Galatasaray'ın golcü transferi konusunda görüşmelerde bulunduğu oyunculardan biri Antalyaspor forması giyen 24 yaşındaki ABD'li golcü Haji Wright.

Levent Tüzemen: "Galatasaray'da çok önemli birisi sezon başında almak istedi, 1.8 milyon Euro'ydu, 'Bize uymaz' dediler"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Haji Wrigt ile ilgili gerçeği açıkladı.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

-SEZON BAŞINDA "HAJI WRIGHT'I ALALIM" DEDİ-

"Sezon başında Galatasaray'da çok önemli birisi Antalyaspor ile sözleşme imzalamadan önce 'Haji Wright'ı alalım' dedi. Bonservisi 1.8 milyon Euro'ydu. O zaman burun kıvıranlar, 'Bize uymaz' diyenler, şimdi Haji Wright için Antalyaspor'un kapısını çalıyor ve 10 milyon Euro'dan bahsediyorlar."

-BURUN KIVIRANLARIN KİM OLDUĞUNU BİLİYORUM-

"Böyle kadro mühendisliği olur mu? Haji Wright, bugün ortaya çıkmış bir oyuncu değil ki... Geçen sene zaten bu ligde iz bırakmış bir oyuncu. Üstelik 'Seferovic'i almayın' demelerine rağmen Seferovic'i aldılar, Haji Wright'ı düşünmediler. Şimdi Seferovic ile yolları ayırmayı, Haji Wright'ı almayı düşünüyorlar. 1.8 milyon Euro'yu basıyordun, sezon başına bu adamı alıyordun. Sen almadın, Antalyaspor aldı. Burun kıvıranların kim olduğunu biliyorum. Şimdi isimlerini söylemeyeyim."

-KAÇAN BALIK BÜYÜK OLURMUŞ-

"Şu anda Haji Wright'ı 6,5 milyon Euro'lara almamalısınız. Çünkü sizden dünyanın şeyini istiyorlar. Oyuncu da istiyorlar. Bu transfer 10 milyon Euro'nun üzerine çıkar. Kaçan balık büyük olurmuş." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2023, 11:38
YORUM EKLE