Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray tahminlerim doğru çıktı, baştan söyleyeyim, 28. saniyede golü yemişti"

Galatasaray, Fernando Muslera'nın yıldızlaştığı maçta Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ederek şampiyonluk için önemli avantaj yakaladı.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray tahminlerim doğru çıktı, baştan söyleyeyim, 28. saniyede golü yemişti"

Neo Spor Youtube kanalında Serdar Ali Çelikler, Adana Demirspor - Galatasaray maçı sonrasında çarpıcı yorumlar yaptı.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"LIVAKOVIC, O POZİSYONLARI YEMİŞTİ"

"Hiç uzatmayalım, baştan söyleyeyim, 28. saniyede Livakovic golü yemişti. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında iki tane fark varsa bir tanesi net kaleci farkı. İkinci yarının başlarında yine Mendoza'nın şutunu Livakovic, bacak arasından yerdi. Muslera, maç 0-0'ken 3 tane çıkardığı net pozisyon var. 1-0 öndelerken de çıkardığı bir pozisyon var. Bir kaleci daha ne yapacak? Kaleci farkı ve saha içinde oyunu öldürebilme yeteneği Galatasaray'ı çok öne çıkarıyor."

"ADANA DEMİRSPOR'UN ELİNDEN BU KADAR GELDİ"

"Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ı tebrik ederim. Maçtan sonra ne söylediyse hakkıdır. İlk 45 dakika Galatasaray'ı kilitlediler. Pozisyon verdiler ama pozisyona da girdiler. 1-0 öne geçseler başka şeyler konuşabilirdik. Üstelik takımda bir sürü sıkıntı vardı. Ödenmeyen maaşlar, yönetim değişikliği, idmana çıkmamalar... Onların elinden bu kadar geldi. Stoper Semih'in sakatlanarak çıkması da ibreyi iyice Galatasaray'a çevirdi."

"FUTBOLCU KALİTESİ ÇOK AĞIR BASIYOR"

"Bu sezon Galatasaray'dan oldukça fazla bir şekilde ceza sahası dışı golleri gördük. Mauro Icardi Pendikspor, Sergio Oliveira Rizespor deplasmanı, Derrick Köhn ve Kerem Demirbay'ın Rizespor'a attığı goller ve Hakim Ziyech'in son olarak Adana Demirspor'a golü... Demek ki futbolcu kalitesi çok ağır basıyor. Genelde ceza sahası dışından atılan gollerde taktikten çok teknik konuşulur."

"GALATASARAY, YÜZDE 95 ŞAMPİYON"

"Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçtan sonra 'Galatasaray'ın şampiyonluk şansı yüzde 85' demiştim. Onun öncesinde eşit puanları vardı, 'Yüzde 70' demiştim. Nitekim tahminlerim doğru çıktı. Bugün geldiğimiz noktada Galatasaray, yüzde 95 şampiyon  olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2024, 09:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Ertürk
Metin Ertürk - 2 hafta Önce

S.Ali bey nasıl maç seyrediyor 28. Saniyedeki pozisyon ofsayt olduğunu görmüyormu?