Ersin Düzen: "Fenerbahçeliler 'Acaba' dedi ama Galatasaray, Arefe'yi gösterir, bayramı göstermez"

Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ederek dolu dizgin şampiyonluğa gidiyor.

Ersin Düzen: "Fenerbahçeliler 'Acaba' dedi ama Galatasaray, Arefe'yi gösterir, bayramı göstermez"

Sports Digitale Youtube kanalında Ersin Düzen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Düzen'in açıklamaları şu şekilde:

"BU HAFTA YANINA İKİ HARF DAHA EKLİYORUM"

"Geçen hafta Galatasaray için 'Şampi' demiştim. Bu hafta yanına iki harf daha ekliyorum."

"BAŞARISIZ DEĞİLLER, OKAN BURUK DAHA BAŞARILI"

"Bana göre İsmail Kartal aslında başarısız değil. Geçen sezon aynı ifadeyi Jesus için söylemiştim. Jesus başarısız değildi ama ondan daha başarılı bir isim vardı; Okan Buruk. Bu sezon İsmail Kartal bence başarısız değil ama Okan Buruk daha başarılı. O yüzden şu anda maç fazlasıyla 7 puan önde."

"MUSLERA, SİZİ ŞAMPİYON YAPAR"

"Muslera, öyle bir kaleci ki sizi şampiyon yapar. Neredeyse her iki senede bir şampiyonluk gören Muslera'dan bahsediyoruz. 13 senede 6 tane lig şampiyonluğu var. 4 tane Türkiye Kupası, 6 tane de Süper Kupa... Bu olağanüstü bir performans. Maçı kazandırmasının dışında şampiyonluğu getirmesi... Birçok sezonu koyabiliriz ki özellikle bu noktalara gelindiğinde yani virajın en son kısmına gelindiğinde Muslera, mutlaka ön plana çıkmıştır."

"GALATASARAY, AREFE'Yİ GÖSTERİR AMA BAYRAMI GÖSTERMEZ"

"Galatasaray, Arefe'yi gösterir ama bayramı göstermez. Yine öyle bir durum oldu. İlk yarıda biraz olsun Fenerbahçeli taraftarlar, Adana Demirspor'un Galatasaray'ın üstüne gelmesiyle 'Acaba' dediler ama Galatasaray belli bölümlerde etkili olarak hemen 2 gol atıp maçı bitiriyor. Bu, Galatasaraylı futbolcuların sadece söylemle değil, aslında saha içerisinde de şampiyonluğa ne kadar inandıklarının bir göstergesi. Galatasaray, panik yapmıyor. Pozisyon veriyor ama aslında çok istediği için bu pozisyonları veriyor. Kontrollü oynasa böyle bir oyunu ve istatistiği yakalayamaz. Galatasaray, sadece 3 puan değil, işi daha sağlama almak için averajı da düzeltti." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2024, 08:18
YORUM EKLE