Ümit Davala: "Galatasaray belki iki transfer birden yapacak, hayatımda böyle bir şey görmedim"

Galatasaray, Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ederek hem şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı hem de 15 maçlık üst üste galibiyet serisi rekorunu kırdı.

Ümit Davala: "Galatasaray belki iki transfer birden yapacak, hayatımda böyle bir şey görmedim"

Markaj Youtube kanalında Ümit Davala, Adana Demirspor - Galatasaray maçını değerlendirdi.

Davala'nın açıklamaları şu şekilde:

"AVRUPA KAPILARI TAMAMEN AÇILIR"

"Barış Alper Yılmaz, çok fazla pozisyona girdi. Güzel işler de yaptı ama 13 tane top kaybetmiş. Biraz daha kollektif oynaması gerekiyor. Bunu da yapabilirse zaten Avrupa kapıları Barış Alper Yılmaz'a tamamen açılır. Aynı şeyi Kerem Aktürkoğlu için de söyleyebiliriz."

"DERRICK KÖHN'E DESTEK GELMEDİ"

"Adana Demirsporlu futbolcular, ilk yarıda özellikle Derrick Köhn'ün kanadından çok etkili geldiler. Takım arkadaşlarından destek Köhn'e gelmedi. Barış Alper Yılmaz, savunmaya yardım konusunda biraz eksik kaldı."

"BELKİ DE İKİ TRANSFER BİRDEN YAPACAKLAR"

"Kaan Ayhan ve Barış Alper Yılmaz, her ne kadar güzel işler yapsa da sağ bekte sorun gözüküyor. Galatasaray'ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğini düşünürsek takviye yapmayı planlamaları lazım. O bölgeye belki iki transfer birden yapacaklar."

"HAYATIMDA BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

"Galatasaray'ın ligde topladığı puanlara ve istatistiklere bakıyorum, ne futbolculuk ne de antrenörlük hayatımda böyle bir şey görmedim. Arda Turan, gerçektendoğru söylemiş. Okan Buruk, tüm rekorları kırdı ve peşinden gelecekler pek fazla imkan vermedi."

"ZIYECH, YARIM SAATTE BİLE ÇOK ŞEY KATIYOR"

"Hakim Ziyech'in yarım saatlik oyunu bile Galatasaray'a çok şey katıyor. Ziyech'in bu yarım saatlik süresini arttırılmalı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2024, 09:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ferit
Ferit - 2 hafta Önce

Sağ ve sol açık barış Alper ve ziyech asla savunmaya gelmiyorlar, dolayısı ile sağ ve sol beke çok yük biniyor. Bu iki kanat futbolcusu tamamen kendine oynuyor, özellikle barış alperin neden kimseye pas vermediğini birinin buna sorması lazim

GSLİ
GSLİ - 2 hafta Önce

Barış Alper Yılmaz çok bencil oynuyor. Uyarılması gerekiyor!