Erman Özgür: "200 milyon Euro'yu çöpe attılar, Galatasaray üstesinden geldi"

Galatasaray, Adana Demirspor'u 3- 0 mağlup ederek 15 maç üst üste kazanma rekorunu elde etti.

Erman Özgür: "200 milyon Euro'yu çöpe attılar, Galatasaray üstesinden geldi"

Tivibu Spor yorumcusu Erman Özgür, Galatasaray'ın Adana Demirspor galibiyetini yorumlarken Fenerbahçe ilgili kıyaslamalar yaptı.

Özgür'ün açıklamaları şu şekilde:

"ŞU ANDA TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ MUSLERA"

"Galatasaray'a karşı bu sezon en fazla pozisyona giren takım Adana Demirspor oldu ama tabelayı değiştiremedi. Bunun da sebebi şu anda Türkiye'nin en iyi kalecisi Muslera'ydı. Muslera eşittir şampiyonluk."

"GALATASARAY, TÜRKİYE'DE HER TAKIMI ÇÖZER"

"Galatasaray'ı yenmenin yolu bu değil. '60 metrede oynayayım, çabuk hücum edecek olsam da bu kadar müdahalesiz kalayım.' Çözer Galatasaray, Türkiye'deki her takımı çözer."

"200 MİLYON EURO'YU ÇÖPE ATTILAR"

"Yapacağın her hamleye sorgusuz sualsiz evet diyecek diye bir teknik direktörü bir takımın başına getirirsen 200 milyon Euro'yu bugün olduğu gibi çöpe atarsın. Fenerbahçe tarihi bir başarısızlık yaşıyor."

"GALATASARAY, OMURGAYI SAĞLAM TUTTU"

"Galatasaray omurgayı sağlam tuttuğu için transfer başarısızlığın üstesinden geldi. Ama Fenerbahçe'de öyle tuhaf transfer hamleleri var ki. İsmail Kartal 'Ryan Kent'i niye kadroda tutuyoruz?' demedi. Lincoln'ü, Emre Mor'u niye tutmadın, Krunic'i nereden akıl ettin?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2024, 13:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Etem Sevik
Etem Sevik - 2 hafta Önce

Kutlu olsun Cimbom. Galatasaray, Adana Demirspor'u 3- 0 mağlup ederek 15 maç üst üste kazanma rekorunu elde eden Galatasaray Spor Kulübü'nü kutluyorum. Çok tebrikler.