Zeki Uzundurukan: "Galatasaraylıların hiç şüphesi olmasın, hayal değil, en çok Galatasaray transfer etmek istiyor"

Galatasaray'da Cristiano Ronaldo heyecanı yaşanırken gözler Ocak ayı transfer dönemine çevrildi.

Zeki Uzundurukan: "Galatasaraylıların hiç şüphesi olmasın, hayal değil, en çok Galatasaray transfer etmek istiyor"

Galatasaray, Manchester United ile büyük sorunlar yaşayan ve ayrılma noktasına gelen Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek istiyor.

CRISTIANO RONALDO GELİŞMESİ

Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Transfer Plus Youtube kanalında Cristiano Ronaldo transferi konusunda bilgiler aktardı.

Uzundurukan'ın açıklamaları şu şekilde:

-RONALDO BİR HAYAL DEĞİL-

"Devre arası için Galatasaray'ın büyük planları var. Transferler yapacaklar. Galatasaraylıların hiç şüphesi olmasın. Bana göre Ronaldo bir hayal değil. Çünkü oyuncu çok değersizleştirildi. İki yıldır yıpratılıyor. Artık Manchester United ile yol ayrımına girdi. Ten Hag ile sorunlar yaşıyor. Son vediği röportaj da bunları ortaya çıkardı. Tamamen Manchester United ile yolları ayırma planı var."

-EN ÇOK İSTEYEN KULÜPLERDEN BİRİ GALATASARAY-

"Eren Timur, Icardi'nin transferi için Paris'te olduğu dönemde Ronaldo'nun durumunu sormuştu. Mendes ile görüşme yapmıştı ama o dönemde Şampiyonlar Ligi şartı vardı. Şimdi tekrar küllerinden doğum kendini kanıtlamak istiyor. En çok isteyen kulüplerden biri Galatasaray. Galatasaray, sponsorluk vasıtasıyla bu transferi gerçekleştirmek istiyor. Galatasaray, çok istekli." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarkimizi.com

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2022, 09:30
YORUM EKLE