"Galatasaray armasına yakışır mücadele vereceğimize eminim"

Galatasaray Kadın Futbol Takımımız, yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında oynadığı maçta Bağcılar Evren Spor'u 3-0 mağlup etti.

"Galatasaray armasına yakışır mücadele vereceğimize eminim"

Galatasaray Kadın Futbol Takımımız, yeni sezon öncesinde hazırlık kapsamında oynadığı Bağcılar Evren Spor karşısında 3-0'lık galibiyet aldı. Maçın ardından teknik direktörümüz Nurcan Çelik ve takım kaptanımız İsmigül Yalçıner, Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktrörü Nurcan Çelik’in açıklamaları şu şekilde oldu:

"Bütün oyuncularımızı görmemiz gerekiyordu. Rotasyonda kullandığımız oyuncuları da görmek istedik. Skor biraz daha farklı olabilirdi. Kesinlikle daha iyi bir futbol sergileyebilirdik. Tempo biraz düşünce skor lehimize 3-0’la sonuçlandı." 

"Bu bizim yedinci hazırlık maçımız. Bir hafta temposu yüksek takımlarla, diğer hafta düşük tempolu takımlarla maç alıyoruz. Bu hafta ikinci ligden Bağcılar Evren Spor’la maç yaptık. Tempo inip çıkınca oyuncularımızı da dinlendirmiş oluyoruz. İyi çalıştığımızı düşünüyorum.  İki tane oyuncumuzun transferi gerçekleşti. Onların da gelmesiyle beraber kadromuz hem biraz daha güçlenecek hem de daha iyi şekillenecek. Daha iyi futbol ortaya koyacağımıza inanıyorum. Umarım güzel bir kura çekimi ile lige iyi başlarız. Bütün oyuncularıma inanıyorum. Resmi müsabakalarda biraz daha farklı oynayacaklarını düşünüyorum. Hazırlık maçları daha soft geçiyor ama tabii ki biz de elimizden geleni, Galatasaray armasına yakışır bir mücadeleyle yansıtacağımıza eminim."

Takım kaptanımız İsmigül Yalçıner ise, “Bildiğiniz gibi yaklaşık üç aydır sezona hazırlanıyoruz. Bu maç bizim için bir provaydı. Eksiklerimizi görüyoruz ve bunların üzerine yoğunlaşıyoruz. Güzel bir galibiyet aldık. Tabii ki galibiyet aldığımız için mutluyuz; ama dediğim gibi bu prova maçlarında daha iyisini nasıl yapabiliriz onun üzerine çalışıyoruz. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gelen taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2021, 22:39
YORUM EKLE