ultrAslan'dan flaş açıklama! "Ahlak yoksunları"

Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin bu yıl kurdukları kadın futbol takımları, kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla Nef Stadı'nda özel maçta karşı karşıya geldi. Tarihi derbiyi Fenerbahçe 7-0 kazandı.

ultrAslan'dan flaş açıklama! "Ahlak yoksunları"


Nef Stadyumu'nda derbi tarihinde yeni bir sayfa açıldı. Kadın futbol takımını bu yıl kuran Galatasaray ve Fenerbahçe, kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak için karşı karşıya geldi.

Galatasaray'da Sude, Yaren, Elif, Daniels, Arzu, Andiolo, Serpil, Denda, Ortiz, Samia Adam, Elanur 11'i sahaya çıktı.

Fenerbahçe ise Ezgi, Demet, Narin, Nina, Cansu, Fatma, Mariana, Yenney, Shameeka, Berdan, Kennya 11'iyle sahada yer aldı.

Dostluk maçının 5. dakikasında Galatasaray'da Daniels kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Fenerbahçe 10'da Fatma, 15'te Berdan, 30, 34, ve 38'de Shameeka, 41'de Kennya, 51'de Setenay'ın golleriyle kazandı.

Derbinin rövanşı 2022'de Ülker Stadı'nda oynanacak.

SKANDALLAR SONRASI AÇIKLAMA GELDİ

Ancak derbi sırası ve sonrasında yaşananlar ise maçın önüne geçti.

ultrAslan, yaşanan skandallar sonrası sert bir açıklama yaptı.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Bugün "Kadına Şiddete Son" temasıyla düzenlenen Galatasaray - Fenerbahçe Kadın Futbol maçı, bu ülkede Galatasaraylıların kimlerle dost olması gerektiğini, kimlerin ise nasıl riyakar olduklarını bir kez daha kanıtlar nitelikte olaylara sahne olmuştur.

Maç başında tribünlerimiz her iki takımı günün anlam ve önemine uygun olarak tribünlere çağırırken, rakibimizin davetli listesi ile stada gelen güruh; skorun da etkisi ile maç boyu "AHLAKSIZCA" etrafı provoke etmiştir.

Tüm bunlar yetmezmiş gibi, maç sonu Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, camiasını ve başkanını layık olduğu gibi "EZİKÇE" temsil etmiştir.

Bu PROJEDE bütün bu olanlar bizler için ASLA şaşırtıcı olmamıştır ve herkes kendine yakışanı yapmıştır.

Göreve geldiği günden beri farklı ve yapıcı bir yaklaşım sergilemeye çalışan Başkanımızın çabasını anlamaya çalışıyoruz. Ancak karşısında ahlaki çöküntüde zirve yapmış ve Galatasaray kompleksi ile yaşayan MALUM kişiyle geçmişten bugüne hiçbir şey yaşanmamış gibi davranılmasını anlamlandıramıyoruz.

Bu AHLAK yoksunlarıyla, bu çok önemli mesajı vermeye nasıl ikna edildiğimizi merak ediyoruz.

Haber Kaynağı: habesarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2021, 01:33
YORUM EKLE