Ali Naci Küçük: "Galatasaray'dan giderse mumla ararsınız, 20 yıl onun gibi oyuncu izleyemezsiniz"

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi sonrası eleştiriler alan Mauro Icardi'ye destekler geliyor.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray'dan giderse mumla ararsınız, 20 yıl onun gibi oyuncu izleyemezsiniz"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında Mauro Icardi gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"GİDERSE 20 YIL ONUN GİBİ OYUNCU İZLEYEMEZSİNİZ"

"Icardi'yi eleştirenler var. Adama, sezonun yarısını sakat sakat oynadı. Eksikleri var ama siz Icardi gibi golcü izlediniz mi? Mumla ararsınız. Gittiği zaman 20 yıl onun gibi oyuncu izleyemezsiniz."

"BU ŞIMARIKLIĞA GİRİYOR"

"Icardi'yi yerden yere vurmak, eşine sosyal medyadan hakaretler etmek hadsizliğe, şımarıklığa giriyor. Adam Arjantinli, kafası atarsa gider, kimseyi tanımaz."

"ICARDI'YE SAYGI DUYULMALI"

"Bu adam, Galatasaray sevgisinden dolayı 30-40 milyon Euro'ları reddetti ve sezon başında Arabistan'a gitmedi. Bunun da bir sınırı var ve bence o sınırı zorlamasınlar. Icardi'ye saygı duyulması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2024, 13:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
MSinan
MSinan - 3 hafta Önce

Sana mı soracaklar Ali Naci? Başüstüne çıkaran taraftar şimdi de yavaş yavaş haketmediği yerden indiriyor işte. Gomis bu ligde taş gibi top oynayıp 32 gol attı. 7 milyonu vermeyip gönderdik. Senelik 10 milyona sözleşme imzalamışsa işini yapacak. İyi olduğu 10 maç sayamazsınız bu sene. Bir Icardi gider, bi Icardi gelir. Topunu oynayana kimse sesini çıkarmıyor zaten.