Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe'yi rezil ettiniz, Galatasaray maçında..."

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçından sarı lacivertli yönetimin aldığı kararı gündeme getirdi.

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe'yi rezil ettiniz, Galatasaray maçında..."

Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Galatasaray ile ilgili Ali Koç yönetimine tepki gösterdi.

Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE'Yİ REZİL ETTİNİZ"

"Eğer Fenerbahçe'de biz görevde olsaydık asla böyle bir karar almazdık. Koskoca Fenerbahçe'yi rezil ettiniz. Galatasaray maçında sahadan bile çekilemediniz. Sayenizde 1. dakikada gol yedik. Gençleri de ateşe attılar. Ben ne yöneticilik ne de başkanlık hayatımda böyle bir şey görmedim."

"SAHADAN ÇEKİLDİN, NE ÇÖZÜLDÜ?"

"Süper Kupa gitti, sahadan çekildin, ne çözüldü? Hiçbir şey. Bu resmen pes etmektir. Sen takımına pes ettiriyorsun ama kendin pes etmeyip aday oluyorsun. Çok yanlış işlere imza attılar."

"GALATASARAY'I YENDİN İŞTE"

"Neymiş? Hakemler durduruyormuş. Ben zamanında Özgür Yankaya için 'Bu stada bir daha gelemez' dedim. MHK 5 yıl Kadıköy'deki maça vermedi. Tepkini koyacaksın. Galatasaray'ı deplasmanda yendin işte, evinde de yenseydin son haftaya bugün averajla lider girecektin." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2024, 10:34
YORUM EKLE