"Drogba, Sneijder ve Felipe Melo, Galatasaray ile çalışacak"

Galatasaray Kulübü, şampiyonluk maçı öncesi yeni başkanını seçecek. Dursun Özbek ve Süheyl Batum, başkanlık için kozlarını paylaşacak.

"Drogba, Sneijder ve Felipe Melo, Galatasaray ile çalışacak"

Galatasaray'da başkanlık seçimi öncesi projeler açıklanmaya devam ediyor.

REZAN EPÖZDEMİR'DEN ÖNEMLİ VAATLER

Galatasaray Kulübü Başkan adayı Süheyl Batum'un yönetim kurulu listesinde yer alan Rezan Epözdemir, önemli açıklamalarda bulundu.

YABANCI EFSANELERLE ÇALIŞMA

Rezan Epözdemir, Galatasaray'ın yabancı efsaneleriyle ilgili olan projesini açıkladı.

Epözdemir'in açıklamaları şu şekilde:

"DROGBA, SNEIDER VE MELO İLE ÇALIŞACAĞIZ"

"Stadyumun yanında Spor kompleksi tahsis edeceğiz. Didier Drogba, Wesley Sneijder ve Felipe Melo ile beraber scout çalışması yürüteceğiz. Güney Amerika ve Avrupa’dan 2 takımla altyapı anlaşması yapacağız." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2024, 19:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
nasreddinhodja
nasreddinhodja - 3 hafta Önce

stat yanına spor kompleksi dursun başkanın projesi...ne zamandır o araziyi aşağıya kadar develtten kiralamaya çalışıyor ....melo dan kaç kez haber geldi şimdiki yönetime falanca topçuyu izleyin diye...bu nasıl bir pişkinlik bu milleti salak mı sanıyorsunuz..ortada çok ciddi başarı var yermeyin yönetimi saçma sapan bahane ile...dursun başkanın en büyük transferi tüm klübü birleştirmesidir...gölge etmeyin istemiyoruz sizi

Liselilereölümmm
Liselilereölümmm - 3 hafta Önce

Biraz olsun Mali açıdan düzlüğe çıkınca liseliler yemeye aday olmuş yine

Inan Oncel
Inan Oncel - 3 hafta Önce

Sen yine Galatasaray i kullanarak hem sohretini hemde paran a para katmak icin bos laf sarf ediyorsun, eger gercek bir Galatasaray li isen mevcut yonetime destek verirsin,

Faruk Atçeken
Faruk Atçeken - 3 hafta Önce

Ya bir git işine

Ömer
Ömer - 3 hafta Önce

Bunun başkan adayı siyasette istediğini bulamadı şimdide kulübümü batıracak

Murat
Murat - 3 hafta Önce

Sen neden BURAK ELMAS ı yarı yolda bırakip ÇEKİP GİTTİN (KAÇTIN) Önce onun hesabını ver bakalım. Şimdi de SÜHEYL BATUM u başkan olmaya yardım edip bir kaç AY sonra yinemi gideceksin(KACACAKSIN)..