Dursun Özbek: "Cinayet mahalline ilk katil gelir, Ali Koç bunu ikide bir söylediğine göre..."

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, önemli açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek: "Cinayet mahalline ilk katil gelir, Ali Koç bunu ikide bir söylediğine göre..."

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un mensnetsiz açıklamalarına sert cevap verdi.

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

"DÜNYA ALEM BİLİYOR"

"Zaman zaman filmlerde seyrediyoruz, olaylarda şahit oluyoruz. Bir cinayet işlendiği zaman, cinayet mahalline ilk kim gelir, katil gelir. Durmadan 'FETÖ FETÖ FETÖ' diyen arkadaşa sesleniyorum. Yahu arkadaş, bu işlerin ne olduğunu dünya alem biliyor. Onun için siz bunu telaffuz ettikçe, buradan gocunduğunuz demek bir şey var ki ikide bir 'FETÖ FETÖ' diyorsunuz. Terör örgütünü ikide bir dilinize almanın sebebini çözemiyorum."

"CİNAYET MAHALLİNE İLK KATİL GELİR"

"Galatasaray cumhuriyetine bağlı, Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda bir camiadır. Bunu defalarca kanıtlamışız. 500 senelik bir kültürden geliyoruz. 500 sene devletine hizmet etmiş bir camianın bireyleriyiz bizler. Bunu diline alırken iki defa düşüneceksin. Cinayet mahalline ilk katil gelir. Sen de bunu ikide bir söylediğine göre... Devamını söylemeye gerek yok."

"YANLARINA 10 KULÜP DAHA ALSALAR DA..."

"Bu koalisyon güçleri, yanlarına 10 kulüp daha alsalar da Galatasaray ile mücadele edemezler. Çünkü, Galatasaray doğrunun yanındadır. Galatasaray hakkın yanındadır. Öyle birbirlerinin söylediklerinin alıntılarını alıp; Ali Bey Ahmet Bey'in sözlerine 'Ne kadar da doğru diyerek', Fenerbahçe'ye verdiğimiz bir cevabı alıp sinkaflı bir tweet atması... Doğrusu ben kendisine yakıştıramadım."

"GALATASARAY'A SATAŞMAK ZORUNDALAR"

"Vallahi biz gergin değiliz. Ben cevabımı verdim. Şampiyon belli. Gerginlik ikincilik üçüncülük savaşında. Bu gerginliği kamufle edebilmek için devamlı Galatasaray'a sataşmak zorundalar. Meyve veren ağaç taşlanır. Yolumuza bakıyoruz. Biz en öndeyiz. Şampiyonluğun en kuvvetli adayıyıyz. Şampiyon belli, ikincilik üçüncülük için aralarında yarışsınlar. Birbirlerini destekliyorlar. Bunu da normal karşılıyorum. Beşiktaş, güzide bir kulübümüz ama sponsoru Beko. Fenerbahçe'ye bakıyorsunuz, sponsoru Beko. Buradan insanlar çıkarım yapabilir."

"KORKU ATEŞİ SARMIŞTIR"

"Galatasaray Divan Kurulu'nda konular, iç meselelerdir. Kemerburgaz, Mecidiyeköy, onu öyle mi yaptık falan. Divan bunun için var. Rakip takımın divanına bakıyorsun, 3.5 saat sürmüş ama 2.5 saati Galatasaray. Acziyetlerini ve korkularını gösteriyor bu. Korku etrafı sarmış.  Galatasaray'ı konuşarak, Galatasaray ile ilgili sözlerle bu ateşi söndüremezsiniz. Korku ateşi sarmıştır. Geçmişteki bir sözü söylüyorum, bu ateş üfleyerek sönmez."

"KENDİ İŞLERİYLE UĞRAŞSINLAR"

"Her maç 50 bin kişiye oynuyoruz. Taraftarlara ne kadar teşekkür etsem azdır. 50 bin kişi bir yere geliyor, takımını desteklemek için. Bir tane çatlak ses yok. Galatasaray kenetlenmiştir. Koalisyonun yaptığı saldırılar, Galatasaray'ı güçlendirmiştir. Düşmanlarımıza korku veriyoruz. Bu korkuyu hissettiriyorlar. Nasıl? Bize sinkaflı mesajlar atarak, bizim meselelerimizi divan kurullarında konuşarak gösteriyorlar. Onlara kendi işleriyle uğraşmalarını, camiamızdaki insanları uğraşmayı bıraksınlar."

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2023, 01:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 13 ay Önce

Bjk Koç gurubundan sponsor luk alıyor. Onun için bir birlerini ayaklarına basmaz lar!! Eskiden Kartal di, şimdi ise fb yavru kartalı oldu!! Allah mesut etsin!!

Sefer
Sefer - 13 ay Önce

Sürekli GS feto ile yan yana getirerek GS fetocu ilan eden Ali Koç siz bu terör örgütüne sponsor oldunuz mu olmadınız mı? Adam bunu söylerken aynaya bir bakar ya!!