Erman Özgür: "Adam, Galatasaray'da fark yaratıyor, 'Ben niye oynamıyorum?' egosu da olmuyor"

Galatasaray, rekorlar kırdığı sezonda Sivasspor'u 6-1'lik skorla mağlup etti.

Erman Özgür: "Adam, Galatasaray'da fark yaratıyor, 'Ben niye oynamıyorum?' egosu da olmuyor"

Tivibu Spor yorumcusu Erman Özgür, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özgür'ün açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE'NİN İNANCINI SARSIYORLAR"

"Galatasaray bir yandan kazanıyor bir yandan da rakibinin inancını sarsıyor. Puan kaybetmesini beklediğin maçta rakibin böyle bir maç kazanıyorsa oraya gittiğin zaman senin işin de zor. Bu maçtan sonra Fenerbahçe'nin Konya'da puan kaybetme ihtimali biraz daha yüksek."

"KENDİLERİNDEN ÇOK EMİNLER"

"Galatasaray'ın bir tane organize olmayan golü yok. Hepsi organizasyon... Oyunu sonradan giren Kerem Aktürkoğlu'nun Icardi'ye attırdığı gol de çok güzel bir organizasyon. Hem pas kalitesi hem de zor bir vuruş kalitesi orada var. Icardi'nin Mertens'e attırdığı gol de seken topa öyle vurmak kolay işler değil. Bize konuşacak o kadar çok şeyler verdiler ki... Galatasaray'ın ligin bu döneminde stresli olması lazımken bırak stresi bence kendilerinden çok eminler."

"MERTENS'İ TUTMAMAK İÇİN HİÇBİR SEBEP YOK"

"Mertens, çok rahat 1 sene daha oynar. İstatistiğe baktığın zaman tabelada her zaman var. Bunu başarmış  ve tecrübeli bir oyuncu. Mertens'ten daha klas ve daha genç bir oyuncuya gitsen sana kaça mal olur? Gerek var mı? Adam, bu ligde fark yaratıyor. Avrupa için hamle oyuncusu olarak daha faydalı. Bunlara da razı bir oyuncu. 'Ben niye oynamıyorum?' egosu olmuyor. Gerçek bir saha içi lideri. Ne zaman oynarsa aldığı dakikanın kıymetini de biliyor. Tutmamak için hiçbir sebep yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, 20:20
YORUM EKLE