Galatasaray, aradığı orta sahayı buldu! Anlaşma sağlandı, kulübü ikna edilmeye çalışıyor!

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğuna giden Galatasaray, gelecek sezonun ilk transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Galatasaray, aradığı orta sahayı buldu! Anlaşma sağlandı, kulübü ikna edilmeye çalışıyor!

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayarak önceliği sağ bek ve orta sahaya veren Galatasaray yönetimi, Lucas Torreira’nın partnerini buldu.

OKAN BURUK, ATAKAN KARAZOR'U İSTEDİ

Tanguy Ndombele’den beklenen performansı alamayan Okan Buruk’un Almanya'da Stuttgart forması giyen Atakan Karazor’u istedi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Galatasaray’ın AR-GE sorumlusu Fatih Demireli’nin oyuncuyla görüşmelere başladığı bildirildi. 

OYUNCUYLA ANLAŞMA SAĞLANDI, STUTTGART 10 MİLYON EURO İSTİYOR

Sarı kırmızılılar, prensip anlaşmasına vardığı gurbetçi yıldızın, kulübünü ikna etmeye çalışıyor. Bundesliga ekibinden yıllık 400 bin Euro kazanan Atakan’ın Galatasaray’dan 2 milyon Euro kazanacağı bilgisi verilirken 27 yaşındaki önlibero için 10 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Stuttgart’la pazarlıkların devam ettiği kaydedildi.

SEBASTIAN HOENES'İN TEK ŞARTI VAR

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi garantileyen Stuttgart’ta 35 maçta forma giyen Atakan Karazor 3 asist yaparken 41 yaşındaki teknik adam Sebastian Hoenes’in Sportif Direktör Fabian Wohlgemuth’a "Atakan’ın yerini dolduracaksak bu transfere onay verebilirim" dediği kaydedildi.

"TORREIRA İLE BİRBİRİNE TAMAMLARLAR"

Konuyla ilgili Kontraspor.com'a değerlendirmelerde bulunan Stuttgart AR-GE sorumlusu Ali Adman, Atakan Karazor için "Torreira kısa boylu, mücadele gücü yüksek çok tecrübeli bir futbolcu. Atakan ise 1.92 boyunda uzun adımlı bir oyuncu, ikisi iyi birbirini tamamlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2024, 04:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kenan kayikcioglu
Kenan kayikcioglu - 2 hafta Önce

Harika olur müthiş agresif tam bir savasci