Galatasaray'da gündemi sarsan açıklamalar! "Geldi, seçildi, sonra kaçtı, insanın bir duruşu olur"

Galatasaray'ın eski ikinci Başkanı Turgay Kıran, seçim gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da gündemi sarsan açıklamalar! "Geldi, seçildi, sonra kaçtı, insanın bir duruşu olur"

Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticilerinden Turgay Kıran, başkanlık seçiminin yapılacağı olağan genel kurul öncesi flaş açıklamalarda bulundu.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kıran, şunları söyledi: 

"BİR KİŞİ EMPOZE ETMEYE ÇALIŞIYOR"

"Süheyl Batum ile hiç görüşmedim, konuşmadım. Buna rağmen onun listesine nasıl giriyorum? Ben de şaşırdım. Üzülüyorum; çünkü ben böyle bir şey olsaydı, zaten açıklarım. Ayrıca Süheyl Batum'un da aday olmak gibi bir düşüncesinin olmadığını tahmin ediyordum. Ancak bir kişi Süheyl Batum'u empoze etmeye çalışıyor. Ciddiyetten çok uzak bir durum."

"ÜNAL AYSAL ÖNERMİŞ"

"Ünal Aysal, Rezan Epözdemir'e Süheyl Batum'u önermiş. Benim bildiğim Süheyl Batum, böyle bir şeye taviz vermezdi. Çünkü adaylık konusundan kendisinin de haberi yokmuş. Ünal Aysal geldi, seçildi, sonra da kaçtı. Galatasaray'a verdiği pek çok sözü de tutmadı. Rezan Epözdemir sicil yaşı tutuyorsa aday olabilir ama Ünal Aysal bu işi neden teşvik ediyor?"

"HERHALDE BİR ŞEY DEĞİŞTİ"

"Ünal Aysal, 70 yaşından sonra gelip, başkan olmuş bir isim. Düne kadar Dursun Özbek'e başkanlık vermek için koşturuyordu. Herhalde şimdi bir şey değişti. İnsanın bir duruşu olur. Eşref'i Metin'i yok edip, Dursun Özbek'i koydunuz. İnan Kıraç'ın yerini herhalde Ünal Aysal almış."

"DURSUN ÖZBEK, SÖZLERİN HİÇBİRİNİ TUTMADI AMA 1 SENE DAHA SÜRE VERDİK""

"Dursun Özbek, iki sene evvel verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı. Ama biz ona 3 sene için süre vermiştik. Verdiği sözler 3 sene içerisinde geçerli olabilir. Ekim'de mali genel kurul var. Biz o tarihe kadar bekleyip kendisine zaman vermek için seçime girmedik. 'Bankalar Birliği'nden çıktık' diyor. 'Mecidiyeköy, Riva, Florya' diyor. Dolaysıyla biz kendisine 1 sene daha süre verelim. Gerekirse mali genel kurulda yapmadıklarını önüne koyar 'dur' demesini biliriz. Bu nedenle bu seçime girmedik. Sportif başarıdan söz edemeyiz. Sadece futbolda aslanlar gibi gidiyoruz. Bunu da Okan Buruk'a borçluyuz."

"ERDEN TİMUR'UN KENDİSİ AÇIKLAR"

"Erden Timur'a ilk seçildiğimde ne dediğimi, Erden'in kendisi açıklasın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ajansspor

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2024, 20:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 2 hafta Önce

boş adamlardan biri.. ortalıkta dolaşıp bir Erkek Arı performansının ötesine geçmeyenlerden..

Antep19
Antep19 - 2 hafta Önce

Turgay bey çok açık konuşmuş daha ne desin