Galatasaray'da sürpriz tepki! "Maşallah hocam, sabaha kadar Rıdvan Dilmen'i izliyorsun"

Galatasaraylı yorumcu Levent Tüzemen, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a gönderme yaptı.

Galatasaray'da sürpriz tepki! "Maşallah hocam, sabaha kadar Rıdvan Dilmen'i izliyorsun"

A Spor'da yayınlanan programda Levent Tüzemen, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u Rıdvan Dilmen üzerinden eleştirdi.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"SABAHA KADAR RIDVAN DİLMEN'İ İZLİYORSUN"

"Maşallah hocam. Sabaha kadar Rıdvan Dilmen'i izliyorsun, umarım bir gün bizim de yorumlarımıza kıymet verirsin."

"HEP YANINDA OLDUM"

"Genel olarak performansını beğeniyorum, hep yanında oldum, diğer hocaları maç maç nasıl eleştiriyorsak seni de eleştirebiliriz." ifadelerini kullandı.

RIDVAN DİLMEN TEPKİSİ

Okan Buruk ve yardımcısı İrfan Saraloğlu'nun TV8,5'ta yayınlanan "Yüzde 100 Futbol" programında Rıdvan Dilmen'in analizlerini dinledikleri ve beğendikleri öğrenildi.

Bu gelişme sonrasında bazı Galatasaraylı gazeteci ve yorumcuların sitem ettiği ortaya çıktı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2024, 11:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Enişte
Enişte - 3 hafta Önce

Bütün Galatasaray düşmanları çatlasa da patlasa da Galatasaray ŞAMPİYON olacak. Bir maç havaya girebiliyorlar. Galatasaray takımı sahaya galibiyet için çıkar. Onların derdi de Galatasaray’ı nasıl yeneriz peşindeler. Onun için Türkiye’de en çok kupaya sahip.

Faruk buluş
Faruk buluş - 3 hafta Önce

RÜZGAR NEREYE RIDVAN ORAYA. MAŞALLAH RIDVAN GS Lİ YAZARLARI BİLE KISKANDIRACAK KADAR GS SEMPATİZANI OLDU. BİR KEREDE TFF, HAKEM, MHK DEMEDİ. RIDVANI YENİ NESİL BİLMEZ ESKİ NESİLDE SİLDİ ZATEN....

Recai Bakacak
Recai Bakacak - 3 hafta Önce

Sayın Tüzemen, seni izlemeleri onlara ne katkı verebilirki?Biten maç sonunda ahkam kesmek, hakaret etmek, hedef göstermek yorumculuk için yetersizliktir. Ucuz kahramanlık yaptığınız günleri unutmadık.Okan hocamızın ilk göreve geldiği iki aylık dönemdeki yazılarınızı gözden geçirirseniz anlarsınız.Al eline kalemi önüne gelene salla , tabi giren çıkan yönetime, Berkan KUTLU senin yüzünden linç edilmişti.Okan hocaya sizin ve seviyenizdeki hiç bir taraflı yorumcu akıl ve katkı veremez ,Siz onun yönettiği yıldızlardan imza bile alamazsınız, aynı karede fotoğrafınız bile olmaz.

emmi
emmi - 3 hafta Önce

adlında haklısın ben hiçbir yorumcuyu izlemem dinlemem planda yanlış yapmış hiçbirinizi izlememeli gözlerini kapatıp işini yapmalı