"Gareth Bale'e benzettiler, Tottenham ve Manhcester United, Galatasaray'dan istiyor"

Galatasaray'da sezona damga vuran Barış Alper Yılmaz'a Premier Lig ekiplerinden Tottenham ve Manchester United'ın talip olduğunu yazıldı.

"Gareth Bale'e benzettiler, Tottenham ve Manhcester United, Galatasaray'dan istiyor"

Galatasaray'da bu sezon oynadığı toplam 51 resmi maçta 6 gol ve 9 asiste imza atan Barış Alper Yılmaz, hücum performansının yanı sıra sol bek ve sağ bek pozisyonlarında da sağladığı katkıyla Avrupa devlerinin dikkatini çekti.

23 yaşındaki milli futbolcu için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.

TOTTENHAM VE BARIŞ ALPER YILMAZ YARIŞA GİRDİ

İngiliz basınına yansıyan haberlere göre; Tottenham ve Manchester United, Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katmak için yarışa girdi.

GARETH BALE'E BENZEİLİYOR

Fizik gücü ve bek oynayabilmesi nedeniyle Tottenham'ın eski yıldızı Gareth Bale'e benzetilen genç futbolcunun çok yönlülüğüne dikkat çekildi.

MANCHSTER UNITED MAÇLARINDA HAYRAN BIRAKTI

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a karşı oynadığı maçlarda Barış Alper Yılmaz'ın yeteneğiyle hayran bıraktığı ifade edildi.

GALATASARAY, 22 MİLYON POUND İSTİYOR

Bu yaz kadrosunda değişiklikler yapmaya hazırlanan Tottenham ve Manchester United için iyi bir alternatif olduğu vurgulanırken Galatasaray'ın milli oyuncu için 22 milyon pound (25.7 milyon euro) bonservis ücreti istediği belirtildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE YOKLAR

Haberde ayrıca Aston Villa'nın gerisinde kalan her iki kulübün de Barış Alper Yılmaz'a gelecek sezon Şampiyonlar Ligi fırsatı sunamayacağına değinildi.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2024, 17:08
YORUM EKLE