Hamza Hamzaoğlu: "Acısını hala hissediyorum, Galatasaray'da çok inanıyordum"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk rekabetinde kritik haftalara girildi.

Hamza Hamzaoğlu: "Acısını hala hissediyorum, Galatasaray'da çok inanıyordum"

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Haber Global'de Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu, şampiyonluk yarışını değerlendirirken Galatasaray'dan ayrılışıyla ilgili de konuştu.

Hamzaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, BU SÜREÇLERİ DAHA İYİ YÖNETİYOR"

"Galatasaray daha avantajlı gözüküyor. Kendi sahasında oynayacağı bir Fenerbahçe maçı var. Galatasaray bu süreçleri daha çok yaşamış, daha iyi yönetmeyi başaran bir camia."

"GALATASARAY, YENİLSE BİLE ŞAMPİYON OLABİLİR"

"Şu an stresli olan Fenerbahçe. Puan farkı 1-2 olsa Galatasaray daha stresli olurdu. Galatasaray, yenilse bile şampiyon olabilir. Bu rahatlık var Galatasaray üzerinde. Fenerbahçe'nin şu anda kaybetme şansı yok. Galatasaray'ın bu şansı var."

"OKAN BURUK İÇİN MUTLU OLDUM"

"Okan Buruk için çok mutlu oldum. Birinden biri ikinci olacak; ama inşallah hem Okan hoca hem de İsmail hoca görevlerine devam ederler. Ne yazık ki bizim ülkemizde bazen şampiyon da olsanız bir sene sonrayı hesap edemiyorsunuz."

"ACISINI HALA HİSSEDİYORUM"

"Birçok şey yapacağıma inandığım yerden (Galatasaray) o şekilde ayrılmış olmanın acısını halen hissediyorum. Bu kolay bir şey değil; ama ben şuna da inanıyorum. Ya kısmetimiz o kadarsa? Bir sene içinde yapılacak her şeyi yaptık. Alnımızın akıyla görevimizi teslim ettik." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2024, 14:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gs'li
Gs'li - 2 hafta Önce

Hamzam senin ismin derin Galatasaray ağır gelmiştir. Biraz Galatasaray kendisine geldi ya hemen ağızlarının suyu akmaga başladı akbabaların

emmi
emmi - 2 hafta Önce

bugün çağırsaılar yine koşa koşa gidersin ben sizin yeriniz olsam hayatta üç büyükler takıma gitmem bunlar hoca aramıyor sihirbaz arıyorlar