Kenan Koçak: "Eintracht Frankfurt, Galatasaray'dan transfer etmek istiyor, onlara çok uygun bir futbolcu"

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Barış Alper Yılmaz'ı isteyen kulüplerden biri ortaya çıktı.

Kenan Koçak: "Eintracht Frankfurt, Galatasaray'dan transfer etmek istiyor, onlara çok uygun bir futbolcu"

Bir önceki dönem A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan teknik direktör Kenan Koçak, Eintracht Frankfurt'un Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek istediğini söyledi.

Koçak'ın açıklamaları şu şekilde:

"CANLA BAŞLA MÜCADELE ETTİ"

"Çok karakterli ve düzgün bir çocuk. Milli takımda eksiğimiz olan bölgekerde onu oynattık. Orijinal bölgesi olmamasına rağmen canla başla mücadele etti."

"FUTBOLU SEVEREK OYNUYOR"

"En önemli özelliği yürekten futbol oynaması. Futbolu severek oynuyor. Kafasına takmıyor, hangi pozisyon olursa olsun oynuyor, elinden geleni yapıyor." 

"FRANKFURT, BARIŞ ALPER YILMAZ'I İSTİYOR"

"Barış Alper Yılmaz'ın bazı Alman kulüplerinin takibinde olduğunu biliyorum. Eintracht Frankfurt, Barış Alper Yılmaz'ı istiyor; çünkü Frankfurt'un oyun stiline ve anlayışına yakın bir oyuncu. Hücum futboluna çok uygun bir futbolcu. Bu patlayıcı özelliğini koruduğu sürece, sadece Alman kulüpleri değil, Avrupa'nın diğer büyük liglerinde de oynayacaktır. Fark yaratan bir futbolcu'' şeklinde konuştu. 

Kaynak: Özgür Sancar / Radyospor

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2024, 13:49
YORUM EKLE