Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da çok acayip bir adam var ve Galatasaray onu da transfer ederse eğer..."

Galatasaray, Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğuna ulaşırken 102 puanla rekor kırdı.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da çok acayip bir adam var ve Galatasaray onu da transfer ederse eğer..."

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın şampiyonluğunu değerlendirdi.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DA KRİZE DÖNÜŞMEDİ"

"Galatasaray'da Fenerbahçe mağlubiyeti krize dönüşmedi. Maça bakarsak gole kadar direkten dönen top, verilmeyen penaltı var. Tamamen üstün oynadıkları mücadeleyi kazandılar. Baskılıydılar, rakibini çıkartmadılar.

"ICARDI, ÇOK ACAYİP BİR ADAM"

"Mauro Icardi çok acayip bir adam, bütün işi çözdü. Sezonun özeti gibi bir şey oldu. Fenerbahçe kötü değildi ama Galatasaray rakibine göre biraz daha sağlıklı ve mental açıdan diri durdu."

"ŞAMPİYONLUK MAÇINDA CART DİYE KESTİ"

"Okan Buruk'un kadro ve oyuncu tercihleri de belirleyici oldu. Şampiyonluk maçında iki aydır iyi futbol oynayan Kerem Demirbay'ı cart diye kesti. Kerem Aktürkoğlu'nu oynatmamıştı, bir anda sahaya attı. Wilfried Zaha'yı kesmişti. Her seferinde yaptığı tercihler hep sonuç verdi. Buna İrfan Hoca'yı da ekleyebiliriz. Okan hoca, teknik ekipten ciddi destek aldı."

"SEZONUN KIRILMALARI..."

"Bence sezonun kırılma maçı Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 4-3 yendiği maç. Skor 3-2'ydi, penaltı ve kırmızı kart işi çözdü. O gün çok kötü oynamışlardı. Bunun üstüne de Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararını sayabiliriz çünkü çok yıprandılar. Galatasaray ise güçlü çıktı."

"ICARDI İLER ERDEN TİMUR ARASINDA ÖZEL  BİR BAĞ VAR"

"Mauro Icardi ve Erden Timur arasında özel bir bağ var. Erden Timur'a zaten Galatasaray taraftarı da hakkını veriyor. Artık bir kimlik oluşturdu. Bu kadrolar çok zordur. İdare edebildiğin zaman seni sonuna kadar götürür, idare edemezsen herkesi götürür."

"İLKAY GÜNDOĞAN'I GETİRİYORSAN EĞER..."

"İlkay Gündoğan'ı Galatasaray'a getiriyorsan eğer çevresindeki adamlar ona göre iyi olmalı. Borussia Dortmund ve Manchester City'de böyle başarılı oldu. Barcelona'da tam anlamıyla istediğini yapamadı çünkü kadro ona hitap etmiyordu. İlkay Gündoğan'ı direkt getirip 'Haydi başarı sağlayayım' düşüncesine girersen oyuncu sudan çıkmış balığa döner."

"KÖHN'ÜN İŞLENMESİ GEREKİYOR"

"Derrick Köhn için henüz 'Galatasaray'ın net sol beki' diyemiyoruz ama işlenmesi gerekiyor. O potansiyelini görüyoruz. Fiziği ve hızı da var. Okan Buruk'un üzerine düşmesi lazım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2024, 13:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gs'li
Gs'li - 3 hafta Önce

Galatasaray İlkay'ı kesinlikle almasın dünyanın parasını verirsin tam bir fiyasko olur Mesut Özil gibi Galatasaray'a pili bitmiş şöhret eskileri lazım değil gelişmeye açık potansiyeli olan isim yapmamış gençlere yönelmesi lazım Mertens diyeceksiniz ama o da Türkiye'de iş yapıyor

İlker yilmaz
İlker yilmaz - 3 hafta Önce

Sen oyna haney sen oyna haney kupayı allan edirneyi gecti

İlker yilmaz
İlker yilmaz - 3 hafta Önce

Sen oyna haney sen oyna haney kupayı allan edirneyi gecti