Mehmet Demirkol: "Galatasaray için söyledim, tepki gördüm ama gerçek bu, hakikaten akıl alır gibi değil"

Galatasaray, Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa doğru ilerliyor.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray için söyledim, tepki gördüm ama gerçek bu, hakikaten akıl alır gibi değil"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"HİKMET KARAMAN'IN AÇIKLAMALARINA KATILMIYORUM"

"Galatasaray, Adana Demirspor maçında ilk yarı kötü oynamadı. Hikmet Karaman'ın maçtan sonraki açıklamalarına katılmıyorum. Ataklara girdiler ama golü bulamadılar, direkten dönen topları da vardı."

"MUSLERA İÇİN ARTIK O KURTARIŞLARI ÇOK NORMAL GÖRÜYORUZ"

"Galatasaray'ın maçlarını izleyince Fernando Muslera için artık o kurtarışları çok normal görüyoruz. 13 sene önceki Muslera ve şimdiki Muslera arasında çok fark var. Üstelik bu maçta öyle aman aman kurtarışlar yaptığını düşünmüyorum." 

"ORTAYA DİRENÇ KOYUYORLAR"

"Galatasaray'ın Fenerbahçe'den farkı; istedikleri oyunu oynamasalar bile ortaya bir direnç koyuyorlar. Fernando Muslera, Lucas Torreira, Mauro Icardi gibi oyuncular bunu yapıyor. Diğer oyuncular da eşlik edince ortaya bu tablo çıkıyor."

"SEZON BAŞINDAKİ GALATASARAY DEĞİL, SAY SAY BİTMEZ"

"Bu izlediğimiz Galatasaray, sezon başındaki Galatasaray değil. Wilfried Zaha yok, Tete yok, savunma bekleri farklı. Ndombele tutmadı. Burada Okan Buruk'un dokunuşu olduğunu söyleyebiliriz. Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı, Kerem Demirbay, say say bitmez."

"İNANILMAZ VE AKIL ALIR GİBİ DEĞİL"

"Haziran ayında sezonu açıyorsun, Şampiyonlar Ligi'nde tüm elemeleri geçip gruplara kalıyorsun ve ligde bu kadar puan topluyorsun. Hakikaten inanılmaz ve akıl alır gibi değil. Belki de böyle bir şeyi daha görmeyeceğiz."

"ZIYECH'İN GOLLERİNİ KİMSE ATAMAZ"

"Hakim Ziyech, Adana Demirspor maçında ilk yarıda 3 kere denedi ama olmadı. Çünkü kötü vuruşlar yaptı. Attığı gollere bakarsan o golleri kimse atamaz. Seviyesini belli ediyor."

"GALATASARAY, ARTIK İKİ SENEDE BİR ŞAMPİYON OLUR"

"Galatasaray'ın Bayern Münih olma yolunda gideceğini geçen hafta söylediğimde tepki gördüm ama gerçek bu. Artık iki senede bir şampiyon olurlar. Mentalite bunu gösteriyor."

"MERTENS, BUNU TEK BAŞINA YAPIYOR"

"Dries Mertens bana göre Adana Demirspor maçının yıldızıydı. Önde baskı yapıyor ve top kapıyor. Hani buna diğer arkadaşları eşlik etse diyeceğim ki hep beraber yapılan bir durum. Öyle bir şey yok, tek başına yapıyor ve oyunu istediği şekilde kuruyor. Barış Alper Yılmaz'ın çizgiye indiği toplar ona çok yaradı. Kanada adamları çekti ve orta alanda boşluk yaratmasına sebebiyet verdi."

"KİMSE NAPOLI'DE KOLAY KOLAY YAPAMAZ"

"Dries Mertens'in Okan Buruk'u Napoli'ye önerdiği söyleniyor. Bence kimse Napoli'de kolay kolay yapamaz. Başkanları çok değişik. Şampiyonlar Ligi finali oynasan ertesi gün kovulabilirsin ama gitmek isterse taraftarlarının kariyeri açısından saygı duyması gerekiyor."

"HARCANAN PARALAR ÇOK MANTIKSIZ"

"Fenerbahçe ve Galatasaray'ın sezon başında bonservislere harcadığı paralar çok mantıksız. Maaşlara zaten hiç değinmeyelim. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nden düştü ufak çaplı sorunlar çıktı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, 09:35
YORUM EKLE