Nevzat Dindar: "Galatasaray'da oynayacak ama bu sene mi, bir sonraki sezon mu göreceğiz"

Galatasaray'da iç ve dış transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'da oynayacak ama bu sene mi, bir sonraki sezon mu göreceğiz"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı kırmızılıların transfer gündemiyle ilgili önemli bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ÜST DÜZEY SAVUNMACI GEREK"

"Şampiyonlar Ligi için üst düzey bir savunma oyuncusu gerekebilir. Nelsson alternatifsiz durumda."

"FIRMINI DIŞINDA HEYECANLANDIRAN İSİMLERLE TEMASLAR BAŞLADI"

"Roberto Firmino, Galatasaray'ın radarında olan bir oyuncu. Firmino dışında spor kamuoyunu heyecanlandıran isimlerle temaslar başladı."

"İLKAY FİNALİ GALATASARAY'DA YAPMAK İSTİYOR"

"Barcelona olmazsa İlkay Gündoğan olur. İlkay'ın finali Galatasaray'da yapmak istediğini biliyoruz. Çok iyi bir Galatasaraylı. İlkay Gündoğan, Galatasaray'da oynayacak ama bu sene mi bir sonraki sezon mu göreceğiz."

"YUSUF DEMİR KİRALANMALI"

"Yusuf Demir, yeni sezonda bir takıma kiralanmalı. Özel ve yetenekli bir oyuncu ama Yusuf'un da bazı eksiklikleri var. O da kendisine özel muamelesi yapıyor ama özel olman ayrıcalıklı olman anlamına gelmiyor."

"SACHA BOEY, 25 MİLYON EURO'NUN ALTINA GİTMEZ"

"Bazı oyunculara teklifler var. Arsenal ve Lyon ile adı anılan Sacha Boey var. 25 milyon Euro'nun altına gitmez. Nelsson'un da çıkış maddesi 25 milyon Euro... Mertens, Galatasaray'da devam edecek. Kerem Aktürkoğlu ve Ajax konusu da konuşuluyor."

KİRALIK OYUNCULARIN DURUMU

"Pisa, Morutan'ın opsiyonunu kullanacak. Mostafa Mohamed'in Galatasaray'da bir kariyeri olmayacak. Nantes stratejik hareket ederek istekli olmadığını gösterebilir ama Fransa'da iyi bir performans gösterdi. Morutan, Cicaldau ve Mohamed, Galatasaray'da devam etmeyecek."

Kaynak: Skorer TV

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2023, 13:16
YORUM EKLE